Despre

Mi se spune Sim si atat :) Oamenii ma considera plina de energie si pozitiva si ma apreciaza pentru ca scot ce e mai bun din ei si pentru ca le gasesc mereu punctele forte.

Am fost formata ca si psiholog si psihoterapeut si folosesc la momentul acesta experienta si cunostintele in programe de educatie pentru adulti si adolescenti.


In scurte cuvinte, mai jos gasesti cateva crampee din ce am reusit sa fac pana acum:

2004 – Am terminat facultatea. Tot atunci ma refuzat sa raman in mediul universitar. Daca ma uit in urma, imi dau seama ca am luat o decizie buna. As fi ajuns un robot care turuie cursuri care nu au legatura cu realitatea. Acum sunt apreciata tocmai pentru ca ceea ce vorbesc si ofer are o mare aplicabilitate practica.

2007 – Am inceput sa practic ca si psihoterapeut in terapie rational emotiva si comportamentala

2008 – Mi-am luat masteratul dupa ce am validat un program de dezvoltarea inteligentei emotionale la personalul care lucreaza cu copii.

2009 – Am scris doua carti: Dezvotarea emotionala la asistentii maternali profesionisti si Disciplinarea pozitiva a copilului.

2009 – Am creat programul Parinte de Succes – prin care promovez educatia fara violenta, tehnici de disciplinare pozitiva si tehnici de a avea o relatie frumoasa cu copilul tau.

2010 – Am renuntat la statutul de angajat. Am ramas doar cu cabinetul si am inceput antreprenoriatul.

Din 2010 – Am derulat mai multe proiecte de voluntariat pentru comunitatea din care fac parte. In general proiectele incud promovarea sanatatii mentale, a miscarii si a implicarii in comunitate. Cateva proiecte ar fi: Minte sanatoasa in corp sanatos, Fii voluntar!, Hai afara! Spune nu violentei!, Cum motivez elevii la scoala, Pentru copilul din tine- eveniment pentru incurajarea activitatilor intre parinti si copii, 100 de ani de la Marea Unire

2011 – Am lansat proiectul Top-Psy (www.top-psy.ro)  – o comunitate a oamenilor care doresc sa isi dezvolte inteigenta emotionala si relatiile sanatoase cu ceilalti. Pe site sunt sute de articole despre emotii, inteligenta emotionala si relatii de cuplu, profesor – elev, parinte – copil.

2011 – Am fost co-fondator al conceptului Adventure Life (www.adventurelife.ro) prin care oferim programe de aventura si training de soft skills pentru companii.

2013 – Termin doctoratul in stiintele educatiei si validez un program care ajuta profesorii sa isi pastreze calmul si sa foloseasca tehnici pozitive de disciplinare si motivare la clasa.

2014 – Creez si incep implementarea programul “Fii un profesor de succes! Preda fara stres! in scoli” – program care a constituit si lucrarea mea de doctorat. La acest moment lucrez la derularea programului in cat mai multe scoli din Romania. (www.profesordesucces.ro)

2015 – Ia nastere programul Relatie de Succes – program in care am reusit sa sintetizez modul in care iti poti alege un partener potrivit pentru o relatie de lunga durata precum si modul in care poti intretine relatia.

2016 – Iese la iveala programul pentru adolesenti: Pasaport pentru Succes. Programul contine informatiile necesare dezvoltarii a 5 din cele mai importante abilitati necesare pentru a atinge succesul in orice domeniu al vietii: increderea in sine, autocontrolul emotional, perseverenta, relatiile cu ceilalti, organizare si planificare. Ulterior, datorita solicitarilor, l-am adaptat si pentru adulti.

2016 – Am inceput sirul de evenimente gratuite “Controlul emotiilor” prin care promovez sanatatea mintala. Am reusit sa organizez evenimente in Bucuresti, Timisoara, Arad, Iasi si Botosani. Intentionez ca in urmatorii 2 ani sa ajung in fiecare municipiu de judet.

2019 – Am conceput un tur in marile orase pentru a incuraja elevii sa aiba mai multa incredere de sine si pentru a pune la dispozitia profesorilor si parintilor instrumente practice care sa creasca increderea si motivatia si sa reduca teama in scoala

Ce fac

Tabere

Incredere in sine, controlul emotiilor, relatii, educatie financiara, public speaking, examene
Training

Training de "Soft Skills" pentru adulti
Teambuilding

Facem teambuildinguri, nu drinkbuildinguri. Chiar stim ce are nevoie o echipa pentru a colabora.


Evenimente

Evenimente pentru comunitate, sociale, voluntariat, conferinte publice sau alte programe


Scriu si vorbesc despre

sentiment_satisfied_alt

Inteligenta Emotionala

Cum imi pot creste stima de sine, gestiona emotiile si imbunatatii relatiile
today

Educatie

Educatie, scoala, profesori, elevi
supervisor_account

Relatia cu copilul

Cum sa am o relatie frumoasa si disciplina pozitiva


favorite

Relatia cu partenerul

Aleg partenerul potrivit pentru mine si mentin o relatie frumoasa


people

Echipa mea

Ce e nevoie sa imbunatatesc la mine pentru a-mi motiva echipa