reprogramare mentala si emotionala

Tabăra
Transformă-ți frica

Zile
Ore
Minute
Secunde
logo-top-2

17-22 iulie 2022
Dâmbu Morii
Brașov

logo-top-1

vârsta:
13 - 17 ani

Viața începe acolo unde frica se termină

Frica ne împiedică să ne trăim fricile. Ai observat la copilul tău frica de teste, frica de note, frica de anumiți profesori, frica de a-și face prieteni, frica de a fi respins, frica de a nu fi suficient de bun, frica de a nu fi iubit, frica de viitor, frica de a se îmbolnăvi, frica că nu va reuși în viață, frica de a nu râde ceilalți de el, frica de a încerca lucruri noi, frica de singurătate, frica de întuneric, frica de a vorbi în public?

Frica ne limitează cercul de prieteni și experiențele în viață. Facem mai puțin de cât am putea face și trăim cu mai multe limitări. Oferă-i copilului tău șansa să învețe cum să își recunoască temerile și cum să le transforme în acceptare și curaj. 

 

Transformând 20% din fricile tale, îți transformi 80% din viață.

În cadrul taberei vom lucra pe cele 3 aspecte care ne definesc alegerile: corpul fizic, emoțiile și gândirea. Pentru fiecare teamă copilul va primi o FORMULĂ pe care o va putea folosi oricând are nevoie.  

Programul „Pașaport pentru Succes Transformă-ți Frica” a fost conceput pentru adolescenți din dorința de a-i ajuta să își recunoască și să aibă instrumente potrivite pentru gestionarea temerilor.

 

Programele au o aplicabilitate foarte mare: exersăm împreună cu ei tehnicile pentru ca ei să le poată aplica în viața reală. Primesc FORMULE pentru toate situațiile sociale ale vieții: ce să gândească, cum să își asculte corpul, ce să vorbească, cum să vorbească și cum să își tranforme temerile în acceptare și curaj.

Toate programele sunt recunoscute de Institutul Internațional de Cercetare și Dezvoltare al Inteligenței Emoționale

Ce este și cum învățăm frica

Frica de ceilalți

Frica de a greși

Frica de diverse situații

Curajul se învață

Activități outdoor

Dacă vrei ca adolescentul tău:

  1. Să își recunoască și gestioneze temerile
  2. Să aibă formule specifice care să îl ajute în situațiile din viață reală în care îi este teamă
  3. Să aibă curaj să își spună părerea
  4. Să nu îi mai fie teamă de părerea celorlalți
  5. Să nu îi mai fie teamă să încerce lucruri noi
  6. Să nu-i fie teamă de profesori, școală, teste, examene
  7. Să  nu renunțe când ceva e greu
  8. Să transforme teama în acceptare și curaj
  9. Să învețe toate aceste lucruri în timp ce se distrează, este acceptat și încurajat

 

Participanții primesc un Pașaport și după aplicațiile practice pentru fiecare abilitate învățată, se prezintă la Ambasada Pașaport pentru Succes unde solicită viza respectivă.

Activitățile outdoor și toate exercițiile  sunt concepute ca o completare a atelierelor de inteligență emotională unde participanții pot să exerseze în timp real abilitățile și formulele învățate. 

La sfârșit, participanții sunt incluși într-un grup de facebook/whatsapp privat unde vor continua să interacționeze cu alți cursanți și să primească materiale și suport.

Vineri, la preluarea adolescenților, părinții vor beneficia de un seminar scurt și practic pentru a ști cum își pot susține copilul pentru ca acesta să își dezvolte abilitatea de a învăța și a se pregăti cu succes pentru etapele vieții lui.

Programele Pașaport pentru Succes sunt Speciale

Programele au o aplicabilitate practică crescută: copiii învață și exersează cu noi abilitățile și le pot folosi după o anumită formulă și când se întorc acasă.

În cadrul programelor au fost introduse tehnici avansate de echilibrare emoțională și remodelare a creierului.

Specialiștii noștri sunt formați în neuroștiințe, educație și psihologie.

Toate programele Pașaport pentru Succes sunt recunoscute de Institutul Internațional de Cercetare și Dezvoltare al Inteligenței Emoționale.

Preț 2800 lei

Bonusuri

Înscriere

simona ciff

Simona Ciff

TRAINER, COACH SI SPEAKER Doctor în știintele educației, psihoterapeut, trainer și coach.Specialist în Inteligență Emoțională și cofondator al Institutului Internațional de Cercetare și Dezvoltare a Inteligenței Emoționale.Câteva proiecte:Relație de succes – program pentru cupluri Părinte de succes – program de dezvoltare a relației părinte-copil 4 PEACE – program antibullying în școli (a făcut parte din grupul de lucru al legii bullyingului) Pașaport pentru Succes – programe de inteligență emoțională care se desfășoară sub formă de tabere, seminarii. Programe de voluntariat: vezi simonaciff.ro

Sîngeorzan Daniel

TERAPEUT, TRAINER,Membru al Institutului International de Cercetare si Dezvoltare al Inteligentei Emotionale Autorizat in terapia CranioSacrala de Institutul Upledger Romania Practicean PSYCH-k Certificat in programare Neuro-lingvistica ABNLP Life Coach, terapeut Acces Bars, Ghid Montan, instructor alpinism si supravietuire Fondatorul Centrului de activitati Outdoor Adventure Life Autor a programelor: Traieste fara Frica, Descopera-ti Vocatia, Traieste fara Dependente.

Ce spun participanții

Ioana Anca

Greu imi gasesc cuvintele dupa asa workshop. Simona, daca ar fi mai multe Simone, bullying -ul ar disparea, iar invatamantul si relatia parinte-copil, ar arata altfel. Ce noroc pe cei din Mures ca te au. Te iubesc!

Citește tot »

Adriana

Și eu am participat la tabăra de inteligență emoțională pentru femei. Pentru mine a fost o experiență extraordinară. Am înțeles că sunt responsabilă pentru tot ceea ce este în viața mea și că pot evolua și pot face o schimbare

Citește tot »

Highlife

Sim e o persoană minunată care ma învățat să accept opiniile altor persoane . Înainte să o cunosc eram încrezut și credeam că le știu pe toate dar după ce am venit într-o tabără și am întâlnit o pe Sim

Citește tot »

Alina Dogariu

Sim ești deosebită, specială și “genială” . Ești tot ce și-ar putea dori un părinte pentru formarea și dezvoltarea personală și emoțională a copilului său. Așteptăm cu nerăbdare și taberele de educație și educație financiară. Te îmbrățișăm cu drag!

Citește tot »

Petronela

Simona, iti sunt atat de recunoscatoare pentru toata implicarea si sufletul pe care il pui lucrand cu copiii. Esti un om minunat! Stefan s-a intors transformat din tabara PPS, deja mi-a spus ca vrea sa vina in toate taberele. In

Citește tot »

Vlad Vergelea

Tabara aceasta m-a schimbat. Desi este a doua tabara PPS la care am mers, tot de ‘Fundamente’, ca si prima, totul mi s-a parut ca si nou, experientele au fost din nou extraordinar de speciale. Anul acesta au fost atat

Citește tot »

Oatu Carla

Tabara pașaport pentru succes nu poate sa rămână niciodata doar la titlul de Tabara . Reprezintă locul in care eu am cunoscut oameni minunați ca Adina , Sim , Lorena , Otto , Dani și Cristi care nu sunt niște

Citește tot »

Moscalu Cosmina

Te iubesc, Simona! Intr-o lume in care e greu sa Exersez recunoștința și să marturisesti iubirea, tu faci astea cu tot sufletul. Și o faci pentru cei mici! Admirabil! Te iubesc!

Citește tot »