Tabara Educație financiară 7-12 august 2022(nou) - Pasaport pentru Succes

incredere in sine

Pașaport pentru Succes MBA și Educație Financiară

înscrie-te

logo-top-2

7-12 august 2022
Dâmbu Morii
Brașov

logo-top-1

vârsta:
12-13 ani
14-18 ani

A ști de unde vin și unde se duc banii, e una dintre cele mai importante abilități de care au nevoie adolescenții pentru a deveni responsabili și independenti. “Vreau” poate fi înlocuit cu “ce pot să fac ca să obțin bani să îmi cumpăr X”. Adolescenții pot învăța cum să participe la veniturile familiiei și cum să fie responsabili cu cheltuielile.

Adolescenții vor fi inițiați în tabără cu cele 5 principii ale Educatiei Financiare, le vor practica și vor primi sugestii de cum le pot aplica acasă, împreună cu părinții. În tabără, participanții vor primi la intrare banii taberei (PPS) și vor plăti pentru toate serviciile (masă, dulciuri, cursuri) și vor avea posibilitatea să câștige bani prin serviciile pe care le prestează (ajutor în derularea activităților, propria afacere, servicii pentru ceilalți participanți) și vor fi premiați pentru banii care reușesc să-i economisească.

La seminarul de la sfârșitul taberei, părinții vor primi sugestii de cum pot continua dezvoltarea acestor abilități acasă. Suportul oferit de echipa noastră continuă și după tabără. Dorim să creștem împreună o generație responsabilă, cu încredere în sine și cu abilități de a obține venituri și a le gestiona cu responsabilitate.

Principiul 1

Principiul 2

Principiul 3

Principiul 4

Principiul 5

Activități outdoor

Preț 2800 lei

Bonusuri

Înscriere

Începem în:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Ce spun participanții

Ioana Anca

Greu imi gasesc cuvintele dupa asa workshop. Simona, daca ar fi mai multe Simone, bullying -ul ar disparea, iar invatamantul si relatia parinte-copil, ar arata altfel. Ce noroc pe cei din Mures ca te au. Te iubesc!

Citește tot »

Adriana

Și eu am participat la tabăra de inteligență emoțională pentru femei. Pentru mine a fost o experiență extraordinară. Am înțeles că sunt responsabilă pentru tot ceea ce este în viața mea și că pot evolua și pot face o schimbare

Citește tot »

Highlife

Sim e o persoană minunată care ma învățat să accept opiniile altor persoane . Înainte să o cunosc eram încrezut și credeam că le știu pe toate dar după ce am venit într-o tabără și am întâlnit o pe Sim

Citește tot »

Alina Dogariu

Sim ești deosebită, specială și “genială” . Ești tot ce și-ar putea dori un părinte pentru formarea și dezvoltarea personală și emoțională a copilului său. Așteptăm cu nerăbdare și taberele de educație și educație financiară. Te îmbrățișăm cu drag!

Citește tot »

Petronela

Simona, iti sunt atat de recunoscatoare pentru toata implicarea si sufletul pe care il pui lucrand cu copiii. Esti un om minunat! Stefan s-a intors transformat din tabara PPS, deja mi-a spus ca vrea sa vina in toate taberele. In

Citește tot »

Vlad Vergelea

Tabara aceasta m-a schimbat. Desi este a doua tabara PPS la care am mers, tot de ‘Fundamente’, ca si prima, totul mi s-a parut ca si nou, experientele au fost din nou extraordinar de speciale. Anul acesta au fost atat

Citește tot »

Oatu Carla

Tabara pașaport pentru succes nu poate sa rămână niciodata doar la titlul de Tabara . Reprezintă locul in care eu am cunoscut oameni minunați ca Adina , Sim , Lorena , Otto , Dani și Cristi care nu sunt niște

Citește tot »

Moscalu Cosmina

Te iubesc, Simona! Intr-o lume in care e greu sa Exersez recunoștința și să marturisesti iubirea, tu faci astea cu tot sufletul. Și o faci pentru cei mici! Admirabil! Te iubesc!

Citește tot »
 • La intrarea în tabără participanții primesc un pașaport care urmează să fie umplut cu vize după participarea la fiecare atelier.

 • Activițile outdoor sunt concepute ca o completare a atelierelor de inteligență emoțională, unde participanții pot să exerseze, în timp real, cele 4 abilități.
 • La sfârșit, participanții sunt incluși într-un grup de facebook privat, unde vor continua să interacționeze cu alți cursanți și să primească materiale și suport pentru continuarea dezvoltării abilităților inteligenței emoționale.

 • Vineri, la preluarea adolescenților, părinții vor beneficia de un seminar scurt și practic pentru a ști cum își pot susține copilul pentru ca acesta să își dezvolte încrederea de sine și abilitățile de care va avea nevoie pe parcursul vieții.

Dacă vrei ca dolescentul tău:

 • Să fie responsabil cu ceea ce își dorește
 • Să nu cheltuie bani doar pentru că “uite ce frumos e”, “toți colegii mei au și eu trebuie să am”, “nu pot trăi dacă nu am X”
 • Să se străduiască să participe la veniturile și cheltuielile casei
 • Să știe cât sunt cheltuielile casei
 • Să înțeleagă că banii nu ajung miraculos pe card
 • Să înceapă să își facă economii
 • Să strângă bani pentru lucrurile pe care și le dorește
 • Să învețe atitudinea “sunt responsabil” în loc de “vreau” și “mi se cuvine”

Programele Pașaport pentru Succes sunt Speciale

Programele au o aplicabilitate practică crescută: copiii învață și exersează cu noi abilitățile și le asigurăm susținerea și după participarea la programe.

În cadrul programelor au fost introduse tehnici avansate de echilibrare emoțională și remodelare a creierului.

Specialiștii noștri sunt formați în neuroștiințe, educație și psihologie.

Toate programele Pașaport pentru Succes sunt recunoscute de Institutul Internațional de Cercetare și Dezvoltare al Inteligenței Emoționale.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.