Tabără de inteligență emoțională
pentru femei

Învață să suferi mai puțin și să transformi durerea în iubire.

ANUL 2021 POATE FI ANUL TĂU

An de an, zeci de femei care mă cunosc aleg să își îmbunătățească relația cu sine, învață să își recunoască emoțiile, trăirile, și în sfârșit să se descopere pe sine în adevăratul sens.

Dacă ești femeie, probabil a existat cel puțin un moment în viața ta, când ai suferit enorm sau ai fost puternic rănită.

Fie că a fost vorba de o relație unde te-ai simțit înșelată, fie că a fost vorba de niște răni din copilărie, ai ajuns la un moment, când ți-ai spus: gata, ajunge.

Atunci, ți-ai șters lacrimile și ți-ai promis fericire, ai vrut sa nu te mai doară, ai vrut să nu mai intri în relații care te rănesc, ai vrut să te simți iubită și să iubești pe bune.

Până când ai realizat că, de fapt urmezi din nou exact aceleași tipare, sau nu reușești să ieși din ele pentru că nu mai ai timp de tine.

Dar oare e totul pierdut

Inteligența emoțională, modul în care îți recunoști emoțiile și cum alegi să le gestionezi, este abilitatea care face diferența în viața de zi cu zi. Din fericire, această abilitate poate fi învățată.

NU VEI FI SINGURĂ

Călătoria către a te descoperi pe sine, de cele mai multe ori este grea și anevoioasă. Anume la începuturile ei ai nevoie cel mai mult de sprijin și suport. Dacă alegi să vii la tabără, vei găsi aliații potriviți – femei la fel ca tine, toate adunate într-un mediu cald și deschis, și un ghid, în persoana mea, care îți va fi alături, atât în timpul taberei, dar și după.

Această tabără este pentru tine dacă:

 • Ești femeie și îți dorești să te cunoști și să te dezvolți
 • Vrei să îți înțelegi trăirile emoționale
 • Vrei să înțelegi de ce noi femeile trăim mai intens emoțiile, de ce ne simțim rănite
 • Te-ai săturat să te doară și vrei să treci la nivelul următor: liniște și pace
 • Vrei să înțelegi de ce ajungi mereu în relații care îți fac rău
 • Dacă vrei să te înțelegi pe tine și pe cei din jur
 • Dacă vrei să ai mai multă încredere în sine
 • Dacă vrei să faci ce e important pentru tine și să nu mai pierzi timpul cu lucruri sau oameni neimportanți pentru tine

Îmi amintesc de momentele când nu aveam pe cine să sun să cer un sfat și alergam prin pădure și vorbeam cu copacii, iar alteori plângeam lângă calorifer. Din toată această durere și nemulțumire am ieșit mai înțeleaptă, mai liniștită, mai împlinită. Atunci am învățat o frază care îmi sună mereu în minte: ”Sim, e doar o etapă din viața ta. O să treacă.”

Exact asta vreau să îți spun și ție acum.

tabara inteligenta emotionala pentru femei emotii

Emoții

De unde vin emotiile. Cum ne influenteaza viata. Ranile emotionale. Cum pot fi vindecate. Cum ne ajuta emotiile sa performam mai bine. Cum se activeaza amintirile si le retraim din nou si din nou.

Încrederea în sine

Ce imi spune corpul meu despre increderea in sine? Comportamentul non-verbal si increderea in sine. 4 tipare de gandire care ma ajuta sa am incredere in sine. 10 comportamente pe care le fac cand am incredere in sine. Puntele mele forte.

tabara inteligenta emotionala pentru femei relatiile

Relațiile

De ce ajungem sa fim raniti? Cum pun limite? Cum comunic ca sa fiu inteleasa? Diferenta dintre barbati si femei in relatii. Limbaje de comunicare. De ce unii barbati nu vorbesc, ne evita si noi devenim anxioase. Roluri pe care le jucam in relatii.

tabara inteligenta emotionala pentru femei sertarele vietii

Sertarele vieții mele

Lista viselor mele. Cum îmi doresc să îmi trăiesc viața pe toate nivelele ei? Ce vreau din punct de vedere personal? Cum vreau să arăt? Ce fel de relație îmi doresc și cum să o obțin? Ce fel de părinte vreau să fiu? Cum vreau să trăiesc? Vei pleca cu un plan de acțiune pentru fiecare nivel.

tabara inteligenta emotionala pentru femei bonus

Bonus

Poți să-ți aduci partenerul cu tine. Va avea ocazia să înțeleagă diferențele dintre voi și să știe cum vă puteți înțelege mai bine.

ȘI ASTA NU E TOTUL

Pentru că fiecare dintre noi ne aflăm în etape diferite ale vieții, cu probleme diferite de soluționat, îți ofer BONUS, în semn de apreciere pentru încrederea ta, un program personalizat de studiu și exerciții, care să te ajute să îți rezolvi exact problema cu care te confrunți la acest moment.

Povestea mea

”Sim, ai dat 400 de euro și își trebuie diploma”. Mi-am repetat fraza aceasta timp de 4 ore la un curs de formare în psihoterapie unde profesorul mi-a distrus mitul că mama și ce se întâmplă în jur e vinovată de cum mă simt eu. Nu am auzit nimic din ce mi-a spus în cele 4 ore, însă a fost începutul transformării mele.

Deși am citit mii de cărți și am fost la sute de ore de cursuri, toate seminarile, atelierele, conferințele și trainingurile pe care le organizez sunt PRACTICE. Ca să mă pot prezenta în fața ta a fost nevoie să mă prezint în fața mea. A fost nevoie să mă confrunt cu demonii mei și să fac pace cu fantomele care mă bântuiau. Am învățat care sunt etapele și ce formulă poți aplica în fiecare etapă. Din punct de vedere emoțional, toate femeile parcurgem același drum. Modul în care o facem diferă.

Am trăit toate emoțiile, la fel ca oricare altă femeie. Am crezut că doar mie mi se întămplă, însă pe măsură ce lucram cu mai multe femei observam că avem aceleași emoții, gânduri si comportamente distructive. La toate e la fel, doar noi avem impresia că ni se întâmplă ceva unic…

Plângeam când nu mă simțeam iubită sau areciată, am implorat când unii au plecat de lângă mine, am devenit rece când unii se apropiau prea mult de mine și îmi spuneau că mă iubesc, mi-era foarte teamă ca cineva să nu fie considerat mai bun, mai deștept, mai util decât mine.

Știu ce înseamnă să urlii de nervi, să te cerți pentru că ai dreptate, să plângi de disperare, să nu poți respira de teamă, să vrei să știi tot timpul ce face, ce simte și cu cine vorbește persoana iubită, să interpretez în felul meu ceea ce spun alții, să dau vina pe mama și pe societate pentru ce mi se întâmplă.

Am trăit mulți ani plângând de ce mi se întâmplă mie toate și de ce sufăr atât de mult. M-am simțit umilită, respinsă, trădată, înșelată și abandonată.

Găsirea liniștii a început cu revelația că îmi pot controla emoțiile. A continuat cu faptul că eu aleg cum trăiesc și că toate experiențele de viață sunt rezultatul a ceea ce simt și gândesc. Am învățat formulele pentru emoții, pentru relații, pentru bani și le-am aplicat, încet, încet, în viața mea.

Am trecut prin etape în care aveam impresia că îmi pierd mințile, că nimic din ce știu și din ce am învățat nu e real și nu are sens.

Am trecut de la a nu a avea la a ajuta pe alții să se dezvolte. Sora mea mi-a dat jumătate din banii cu care mi-am achitat un curs de marketing online și aproape m-a întreținut un an de zile. Nu aveam habar cum vin banii și cum se duc. Acum, reușesc să donez bani pentru cauzele pe care le susțin și să sponsorizez studiile sau cursurile celor care vor să se dezvolte și nu reușesc.

Am continuat să mă înțeleg tot mai mult, să îmi recunosc și să îmi vindec rănile din copilărie și să am relații frumoase cu cei din jur. Acum știu cum prezentul este consecința alegerilor de ieri. Și știu cum pot să-l desenez și proiectez pe mâine să fie așa cum îmi doresc. Viața nu e ceva ce ni se întâmplă ci e ceva ce creem, conștient sau inconștient.

Te iubesc și abia aștept să parcurgem aceste etape împreună.

Despre formator

Simona Ciff

Dr. Psiholog și Psihoterapeut, specializată pe inteligență emoțională și relații. 

A dezvoltat 7 programe de inteligență emoțională pentru adolscenți și adulți. A creat o comunitate națională de adolescenți și părinți. 

Se implică în schimbarea sistemului de educație și visează la ziua în care în școli și acasă educația nu va mai include rușine și învinovățire.

 Mai multe: www.simonaciff.ro

DETALII ORGANIZATORICE

LOCAȚIE

Zona Brașov

DATA

20-22 noiembrie 2020 

PREȚ

2000 lei

DETALII

Prețul include cazarea, masa și activitățile descrise mai sus.

Avem responsabil cu nutriția, astfel că vom găti personalizat și sănătos.

Rezervarea fermă a unui loc se face în urma plății unui avans de 450 Ron.

Programul începe vineri 13 noiembrie, ora 9

Ce spun participanții?

 • Un om minunat, cu atata iubire si empatie. Am invatat foarte mult la cursuri, orele parca au zburat.
   
 • Adriana acum un an
  Și eu am participat la tabăra de inteligență emoțională pentru femei. Pentru mine a fost o experiență extraordinară. Am înțeles că sunt responsabilă pentru tot ceea ce este în viața mea și că pot evolua și pot face o schimbare fiind atentă la momentul prezent. Am primit metode și exerciții practice pentru a face asta. Deja lucrurile se schimbă, atât pentru mine, cât și pentru familia mea. Iar ingredientul secret este iubirea. Iubirea de sine și iubirea pentru ceilalți. Este un drum pe care am pornit și vrea să merg în continuare. Și ce mi se pare fabulos este faptul că o mică schimbare în atitudinea mea și felul în care ACȚIONEZ (îmi propun sa nu mai reacționez) produc schimbări în jurul meu.
   
 • Alice acum un an
  Buna!!! Am fost si eu in tabara , la fel si amandoi copii mei, si tin sa spun ca a fost o experiența superrrr! Atelierele , discutiiile , Gașca de fete , ambianta si mai ales ( si cea mai importantă ) SIM mi-a deschis mintea si sufletul , mi-a dat putere in mine pt ca schimbarea începe cu tine si e atâta de binesa gândești pozitiv si sa nu te lași condus de emoții …si e necesar de Exercițiu pt a avea rezultate, pana la urma sa ai o viața fericita in primul rând cu tine ca apoi va fii si cu ceilalți. Mulțumesc Sim si te iubesc 🤗😘
   
 • Aliss acum un an
  Prima mea tabăra! Copilul și adultul din mine jubilau! 4 zile de poveste(best ever) 4 zile in care zici “aaaaaa” 4 zile de noi informații practice 4 zile de ras, aer curat, joc, drumeție 4 zile despre mine (de fapt, despre noi toate femeile) 4 zile…n-aș mai fi plecat.. Te iubesc, Sim! Va iubesc, fetele 🍀❤️
   
 • Sandu Mihaela acum 10 luni
  Bună ziua! Vreau să particip în tabără, de aceea, vă rog, să mă anunțați prin mail când se organizează în acest an. De asemenea, mă interesează dacă în tabăra pt adolescenți de la Brașov, 5-10 aprilie, meniul poate fi de post? Mulțumesc anticipat! Mult succes!
   
 • Mihaela Amaritei acum un an
  Un curs interesant, captivant si motivant! Te iubesc, Simona!
   
 • In tabara am invatat ca trebuie sa te accepti, sa te iubesti si sa ai incredere in tine indiferent de ce spun altii pentru a avea succes in viata dar di in relatiile cu cei din jur. Noi emanam energie si suntem toti interconectati ,de aceea emotiile noastre negative ii afecteaza si pe ceilalti.”Sunt responsabil pentru propriile emotii”.
   
 • Craiova💪🏻 #3 acum un an
  Un loc super misto din care chiar am avut ce invata. Nimeni nu ne a discriminat pentru ceea ce suntem,nu am fost certați și ni s a arătat mereu când am greșit și soluția la ce putem face. Va mulțumesc tuturor efectiv!!!! Fusei aici, făcui asta!
   
 • Ale🍭 acum un an
  Sincer, este cea mai tare tabără în care am mers vreodată. Mi.a schimbat viata, m.a ajutat sa renunț la fricicile, rusinile mele și sa spun “Te iubesc! ❤️”. Recomand aceasta tabără tuturor adolescenților care simt ca vor sa facă o schimbare. #valoareameaeaceeasi I❤️U, Sim!
   
 • Nicoleta Hirceaga acum un an
  Pentru noi a fost o experienta extraordinara care sper ca nu se va opri aici. Asteptam cu nerabdare urmatoarele tabere. Efectele sunt vizibile in timp atat in ceea ce-i priveste pe copii cat si in ce ne priveste pe noi, parintii. Copii sunt mai increzatori si mai deschisi, isi gestioneaza mai bine temerile si retinerile si sunt mai orientati catre solutii. Aplica cu succes principiul : “valoarea mea este aceeasi” si sunt mai puternici emotional. Cele 2 ore dedicate parintilor la finalul taberei sunt ca o gura de aer proaspat care te ajuta sa constientizezi o parte din greselile pe care le faci, involuntar, ca parinte, si efectele lor. Ca exemple de schimbari pot sa amintesc: Miruna nu se mai teme sa-si sustina punctul de vedere in fata unui adult si nu se mai supara asa repede. Mario este mult mai increzator si sigur pe el, iar eu incerc sa nu mai fac presupuneri si sa fac diferenta intre ceea ce este “despre mine” si ceea ce este “despre ei”.Sunt doar cateva, lista este mai lunga. Cred sincer ca un asemenea program ar trebui sa fie introdus ca disciplina obligatorie in programa scolara, dar pana atunci nu pot decat sa va multumesc pentru ceea ce faceti si sa recomand cu drag programul tuturor parintilor care isi doresc sa creasca copii puternici si independenti emotional. Sunteti o echipa extraordinara!
   
 • Elena Anfimov acum un an
  Cand mama m-a trimis in tabara cu scopul de a-mi rezolva problemele cu nervii, mi-am dat ochii peste cap. Cum ma ajuta o tabara sa-mi rezolv problemele si frustrarile pe care le am de ani intregi? Insa, acum, practicand ce am invatat la atelierele de inteligenta emotionala, sunt o persoana mult mai linistita. Nu ma enervez aproape niciodata, si sunt în sfarsit independenta emotional de parerea altor oameni. Pasaport pentru succes mi-a deschis ochii iar acum pot spune ca sunt fericita cu propria persoana, indiferent de ce spun cei din jurul meu, valoarea mea e aceeasi.
   
 • Sim m-a ajutat sa inteleg ca indiferent de situatie, trebuie sa raman calm. Trebuie sa am incredere in mine si sa-mi repet in fiecare zi ca pot sa o fac.
   
 • Rebecca acum un an
  Tabăra pps nu e o tabăra obișnuita, e locul care te ajuta sa te dezvolți din punct de vedere emoțional, sa înlături fricile și sa privești din alta perspectiva relațiile cu persoanele din jurul tău!
   
 • Isa Cantor acum un an
  Sim e persoana care ma ajutat sa am încredere în mine. E cea care a venit si mi a spus toate calitățile mele. Cea care ma îndrumat si ma ajutat in momentele grele. Ea ne intelege si ne asculta. Ea ma făcut sa vad altfel viata si sa gandesc totul total diferit. Ma ajutat să ii inteleg pe alti si sa ii pot ajuta la rândul meu cu ce pot. Eu vreau sa devin pedagog si am în plan sa o fac cu tehnicile învățate în tabăra.
   

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.