incredere in sine

Pașaport pentru Succes MBA și Educație Financiară

Zile
Ore
Minute
Secunde
logo-top-2

7-12 august 2022
Dâmbu Morii
Brașov

logo-top-1

vârsta:
12-13 ani
14-18 ani

A ști de unde vin și unde se duc banii, e una dintre cele mai importante abilități de care au nevoie adolescenții pentru a deveni responsabili și independenti. “Vreau” poate fi înlocuit cu “ce pot să fac ca să obțin bani să îmi cumpăr X”. Adolescenții pot învăța cum să participe la veniturile familiiei și cum să fie responsabili cu cheltuielile.
Adolescenții vor fi inițiați în tabără cu cele 5 principii ale Educatiei Financiare, le vor practica și vor primi sugestii de cum le pot aplica acasă, împreună cu părinții. În tabără, participanții vor primi la intrare banii taberei (PPS) și vor plăti pentru toate serviciile (masă, dulciuri, cursuri) și vor avea posibilitatea să câștige bani prin serviciile pe care le prestează (ajutor în derularea activităților, propria afacere, servicii pentru ceilalți participanți) și vor fi premiați pentru banii care reușesc să-i economisească. La seminarul de la sfârșitul taberei, părinții vor primi sugestii de cum pot continua dezvoltarea acestor abilități acasă. Suportul oferit de echipa noastră continuă și după tabără. Dorim să creștem împreună o generație responsabilă, cu încredere în sine și cu abilități de a obține venituri și a le gestiona cu responsabilitate.

Ateliere și activități:

Principiul 1

Principiul 2

Principiul 3

Principiul 4

Principiul 5

Activități outdoor

Dacă vrei ca adolescentul tău:

 • Să fie responsabil cu ceea ce își dorește
 • Să nu cheltuie bani doar pentru că “uite ce frumos e”, “toți colegii mei au și eu trebuie să am”, “nu pot trăi dacă nu am X”
 • Să se străduiască să participe la veniturile și cheltuielile casei
 • Să știe cât sunt cheltuielile casei
 • Să înțeleagă că banii nu ajung miraculos pe card
 • Să înceapă să își facă economii
 • Să strângă bani pentru lucrurile pe care și le dorește
 • Să învețe atitudinea “sunt responsabil” în loc de “vreau” și “mi se cuvine”

Preț 2800 lei

Bunusuri

Înscriere

Ce spun participanții?

 • Un om minunat, cu atata iubire si empatie. Am invatat foarte mult la cursuri, orele parca au zburat.
   
 • Mihaela Amaritei acum un an
  Un curs interesant, captivant si motivant! Te iubesc, Simona!
   
 • In tabara am invatat ca trebuie sa te accepti, sa te iubesti si sa ai incredere in tine indiferent de ce spun altii pentru a avea succes in viata dar di in relatiile cu cei din jur. Noi emanam energie si suntem toti interconectati ,de aceea emotiile noastre negative ii afecteaza si pe ceilalti.”Sunt responsabil pentru propriile emotii”.
   
 • Anghel Claudia acum un an
  Buna ziua! In această vacanță se va mai organiza si altă tabără? Am văzut anunțul ieri. Nu stiu prea multe detalii dar aș încerca pentru fiul meu. Multumesc!
   
 • Craiova💪🏻 #3 acum un an
  Un loc super misto din care chiar am avut ce invata. Nimeni nu ne a discriminat pentru ceea ce suntem,nu am fost certați și ni s a arătat mereu când am greșit și soluția la ce putem face. Va mulțumesc tuturor efectiv!!!! Fusei aici, făcui asta!
   
 • Ale🍭 acum un an
  Sincer, este cea mai tare tabără în care am mers vreodată. Mi.a schimbat viata, m.a ajutat sa renunț la fricicile, rusinile mele și sa spun “Te iubesc! ❤️”. Recomand aceasta tabără tuturor adolescenților care simt ca vor sa facă o schimbare. #valoareameaeaceeasi I❤️U, Sim!
   
 • Nicoleta Hirceaga acum un an
  Pentru noi a fost o experienta extraordinara care sper ca nu se va opri aici. Asteptam cu nerabdare urmatoarele tabere. Efectele sunt vizibile in timp atat in ceea ce-i priveste pe copii cat si in ce ne priveste pe noi, parintii. Copii sunt mai increzatori si mai deschisi, isi gestioneaza mai bine temerile si retinerile si sunt mai orientati catre solutii. Aplica cu succes principiul : “valoarea mea este aceeasi” si sunt mai puternici emotional. Cele 2 ore dedicate parintilor la finalul taberei sunt ca o gura de aer proaspat care te ajuta sa constientizezi o parte din greselile pe care le faci, involuntar, ca parinte, si efectele lor. Ca exemple de schimbari pot sa amintesc: Miruna nu se mai teme sa-si sustina punctul de vedere in fata unui adult si nu se mai supara asa repede. Mario este mult mai increzator si sigur pe el, iar eu incerc sa nu mai fac presupuneri si sa fac diferenta intre ceea ce este “despre mine” si ceea ce este “despre ei”.Sunt doar cateva, lista este mai lunga. Cred sincer ca un asemenea program ar trebui sa fie introdus ca disciplina obligatorie in programa scolara, dar pana atunci nu pot decat sa va multumesc pentru ceea ce faceti si sa recomand cu drag programul tuturor parintilor care isi doresc sa creasca copii puternici si independenti emotional. Sunteti o echipa extraordinara!
   
 • Elena Anfimov acum un an
  Cand mama m-a trimis in tabara cu scopul de a-mi rezolva problemele cu nervii, mi-am dat ochii peste cap. Cum ma ajuta o tabara sa-mi rezolv problemele si frustrarile pe care le am de ani intregi? Insa, acum, practicand ce am invatat la atelierele de inteligenta emotionala, sunt o persoana mult mai linistita. Nu ma enervez aproape niciodata, si sunt în sfarsit independenta emotional de parerea altor oameni. Pasaport pentru succes mi-a deschis ochii iar acum pot spune ca sunt fericita cu propria persoana, indiferent de ce spun cei din jurul meu, valoarea mea e aceeasi.
   
 • Sim m-a ajutat sa inteleg ca indiferent de situatie, trebuie sa raman calm. Trebuie sa am incredere in mine si sa-mi repet in fiecare zi ca pot sa o fac.
   
 • Rebecca acum un an
  Tabăra pps nu e o tabăra obișnuita, e locul care te ajuta sa te dezvolți din punct de vedere emoțional, sa înlături fricile și sa privești din alta perspectiva relațiile cu persoanele din jurul tău!
   
 • Isa Cantor acum un an
  Sim e persoana care ma ajutat sa am încredere în mine. E cea care a venit si mi a spus toate calitățile mele. Cea care ma îndrumat si ma ajutat in momentele grele. Ea ne intelege si ne asculta. Ea ma făcut sa vad altfel viata si sa gandesc totul total diferit. Ma ajutat să ii inteleg pe alti si sa ii pot ajuta la rândul meu cu ce pot. Eu vreau sa devin pedagog si am în plan sa o fac cu tehnicile învățate în tabăra.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.