PAȘAPORT PENTRU SUCCES (1620 × 1080 px) (5)
sqr021-col1.svg
sqr021-col2.svg
sqr021-col1.svg
57
sqr021-col2.svg

Nu ești singurul părinte în această situație

 • Programul Pașaport pentru Succes VOCAȚIA MEA a fost conceput exact pentru a-i ajuta pe adolescenți să își dea seama încotro vor să se îndrepte.

 • Programul trece adolescenții prin PROCESUL de aflare al punctelor lor forte, al abilităților pe care le mai au de învățat, a cursurilor pe care să le aleagă și toate acestea adaptate la VIITOR, la piața muncii unde ei vor lucra.

 • Copiii se descoperă pe ei, ce le place și la ce sunt buni, astfel mai putină bataie de cap si frică pe tine, mai multă orientare și decizie pe ei!

Pașaport pentru Succes este pentru adolescentul tău dacă vrei ca acesta:

Pentru tine: Dacă vrei ca părinte

Diploma

Cu ce suntem diferiți

Programul taberei

Fiecare activitate și abilitate are o FORMULĂ clară pe care adolescenții învață să o folosească pentru a o putea folosi în viața reală. Va primi un test de evaluare a talentelor și aptitudinilor și la fel, tu ca părinte, va fi nevoie să completezi același test. Pe urmă, rezultatele vor fi comparate. Adolescentul își va construi împreună cu noi traseul pe care îl are de urmat, astfel că la sfârșitul programului va avea o hartă pe care o va putea folosi oricând în viață. 

Pe lângă aceasta, vom avea o serie de activități practice unde își pot observa și pune în valoare punctele forte și abilitățile pe care le au. De asemenea, vor începe să conștientizeze care sunt abilitățile pe care e nevoie să le dezvolte pentru a le susține abilitățile principale. 

Pentru certificarea abilităților depune o cerere de eliberare a vizelor la Ambasada Pașaport pentru Succes unde Ambasadorul sau Consulul organizează un interviu în urma căruia i se eliberează Pașaportul și vizele respective. 

 • Cum să am mai multă încredere în forțele proprii
 • 4 obiceiuri mentale
 • Poziția corpului
 • Tonul vocii
 • La ce sunt bun?
 • Care sunt punctele mele forte și punctele mele slabe?
 • Care sunt caracteristicile mele de personalitate și de lucru?
 • Lucrez mai bine singur sau în echipă?
 • Îmi iau energia făcând lucruri sau în contact cu oamenii?
 • Pot să îmi organizez singur timpul și activitățile sau am nevoie să o fac în echipă?
 • Angajat sau antreprenor?
 • Care sunt domeniile în care abilitățile și punctele mele forte pot să fie folosite cel mai bine?
 • Angajat sau antreprenor?
 • Executant sau conducător de echipă?
 • Ce profesie să îmi aleg?
 • În ce domeniu să lucrez?
 • Oportunități de a-mi descoperi punctele forte
 • Oameni și instituții care mă pot ajuta
 • Internship
 • Scoli/instituții/cursuri pe care le pot urma pentru a mă dezvolta în direcția punctelor mele forte
 • City Quest Brașov
 • Jocuri de echipă
 • Aquapark
 • Provocări
 • Seară de talente
 • Ateliere artistice și creative
 • Drumeție
 • Atelier prim ajutor
 • Tir cu arcul și airsoft
 • Foc de tabără

Creștem o generație cu încredere în sine și fără frică

0
Ani experiență
0
Evenimente
0
Participanți

Preț 2 800 lei

Bonusuri

Înscriere

Momente din tabere

Întrebări frecvente

Nici alți adolescenți nu cunosc pe alți copii înainte să vină în tabără. Cu toții primesc FORMULA ”Cum fac cunoștință” și o folosesc pentru a se integra în grup încă din primele ore de la intrarea în tabără. Avem metode speciale de integrare în care niciun copil nu este ignorat sau lăsat la o parte.

Cazarea se face în pensiuni de 3 sau 4 stele. Verificăm condițiile de igienă, securitate, restaurantul și facilitățile pensiunii. 

Avem un meniu stabilit de comun acord cu pensiunile în funcție de tipurile de mâncăruri pe care am observat că le preferă copiii. Indiferent ce meniu avem, unii copiii aleg să nu mănânce anumite preparate.

Ținem cont de diete speciale (nu consumă anumite alimente, alergii, etc), vegetariene, vegane pe baza informațiilor pe care ni le oferă părinții sau adolescenții și pregătim meniuri personalizate. 

În  funcție de pensiune, există camere și apartamente cu 2,3,4. Fiecare cameră are baie proprie.

Avem în echipă persoane cu pregătire medicală și putem interveni în timp util 24/24 în cazul oricărui incident/accident. 

Siguranța fizică și emoțională a copiilor este foarte importantă pentru noi. Copiii sunt supravegheați 24/24, atât în timpul activităților cât și în timpul liber sau pe parcursul nopții. 

Transportul către și de la locația taberei se face de către părinți. Participanții taberelor noastre vin din toată țară și nu putem realiza transport pentru fiecare în parte. Însă, punem în legătură părinții care vin din aceleași zone pentru a vedea dacă se pot organiza împreună. De asemenea, preluăm și ducem adolescenții mai mari la tren sau alte mijloace de transport pentru care optează părinții. 

Plata se poate face online cu cardul, transfer bancar sau vouchere de vacanță. Se achită, inițial, un avans, iar restul de plată se achită până la momentul intrării adolescentului în tabără.

Se poate plăti în rate (solicitați un link de plată) sau prin transfer bancar. 

Documente utile

Ce spun participanții?

Elena Saftoiu
Elena Saftoiu
15:37 04 Nov 22
Am găsit aceasta tabara pe Facebook, am citit descrierea ei și am fost impresionanta, i-am prezentat-o fiicei mele care a spus ca își dorește sa participe. Menționez ca fiica mea are 13 ani și aceasta tabara a fost pentru ea ca un nou suflu pentru ca a înțeles ca viața este mai mult decât niște convingeri și dogme in care suntem nevoiți sa ne încadram pentru a face fata comunității din care facem parte. S-a întors din aceasta tabara cu multa încredere in forțele proprii, cu o gândire bine structurata și o simt mai aproape, mai deschisă, mai atenta si mai prezenta in viața ei. Recunoștință maxima Simonei si echipei ei! Multumesc pentru ca ati redat adeloscentei mele posibilitatea de a vedea frumosul in viața ei. Va iubim!🙏🏼❤️
Gabriela Bojan
Gabriela Bojan
13:28 04 Nov 22
Aceasta tabara a insemnat o adevarata revelatie pentru adolescentul meu dar in acelasi timp si pentru noi , parintii . S-a intors mai motivat , mai increzator , mai disciplinat . Si-a dacut prieteni noi , a exersat tehnici de organizare , de relaxare, de concentrare , a invatat cum sa-si adapteze lectiile de la scoala pentru a fi potrivite stilului propriu de invatare .Ma bucur mult ca te-am descoperit , Sim ! Iti multumesc , tie si echipei , pentru energia pozitiva , pentru acceptare, pentru compasiune , pentru dragostea voastra .Recomand aceasta experienta celor care simt ca scoala nu este suficienta pentru copilul lor , ca nu-i ofera instrumentele necesare dezvoltarii emotionale , celor care isi dau seama ca nu este suficient sa ai multe cunostinte pentru a avea succes .Asteptam cu nerabdare tabara urmatoare !Te iubim , Sim ! 🤗🥰
Manea Cleopatra
Manea Cleopatra
18:53 27 Oct 22
Pentru mine, taberele Pasaport Pentru Succes au fost niste experiente fantastice! Am invatat cate ceva din toate, m-am dezvoltat enorm, am invatat sa ma deschid si sa ma accept! Am intalnit persoane noi, cu personalitati diferite, am legat prietenii noi si chiar si dupa tabere am ramas apropiati. Love you SimSim si iti multumesc pentru aceste experiente WONDERFUL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Alessandra Spataroaia
Alessandra Spataroaia
18:45 27 Oct 22
"Pasaport pentru Succes" a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodata. Atat eu, cat si persoanele din jurul meu au observat dupa fiecare data cum deveneam un om din ce in ce mai bun. Am scapat de unele frici (in special cea de felul in care arat), am invatat sa fiu un lider, am invatat sa fiu cea mai buna versiune a mea. Te iubesc "Pasaport pentru Succes", te iubesc Sim; si voi veni in tabere pana voi fi data afara cu forta! Recomand tuturor copiilor si adolescentilor ce vor sa incerce ceva nou, sa invete cat mai multe si, nu in ultimul rand, sa isi faca cat mai multi prieteni!
See All Reviews
js_loader

Fă-i adolescentului tău un cadou care să-i fie util întreaga viață

16 comentarii

 1. Din aceasta tabara de vocatie am INTELES ca :
  Nu trebuie sa stiu de acum ce vreau sa fac, DAR asta nu inseamna sa nu incerc sa invat cat mai multe lucruri ca sa am de unde sa imi aleg vocatia mai tarziu.

 2. In Tabara asta am învațăt multe abilitați, am învățat sa combin pasiunile mele pentru a face o cariera de succes. Mersi sim!

 3. Skillurire sunt o multitudine si cat mai multe merita invatate, unele joburi o sa dispara cu timpul fiind inlocuite de roboti asa ca trebuie sa ne axam pe ce ne va cere viitorul.
  Cariera poate lua nereu o intorsatura si nu este fixata in cuie

 4. „Pasaport pentru Succes” a fost una dintre cele mai bune experiențe pe care le -am avut . Atat eu, cat si pers din jurul meu au observat dupa fiecare data cum deveneam un om din ce in ce mai bun. Am scapat de unele insecuritățile , am invatat sa fiu un om mai bun, am invatat sa fiu cea mai buna versiune a mea, mi-am învățat skills-urile și cum sa îmi dau seama ce vreau sa fac in viitor. Te iubesc „Pasaport pentru Succes”, te iubesc Sim; si voi veni in tabere pana voi fi data afara cu forta! Recomand tuturor copiilor si adolescentilor ce vor sa incerce ceva nou, sa invete cat mai multe si, nu in ultimul rand, sa isi faca cat mai multi prieteni!

 5. Aceasta tabara a fost unul din cele mai bune lucruri care mi s-au intamplat, aici am invatat ca si daca cineva te judeca nu trebuie sa iti pese. Eu fiind la tabara de vocatie am aflat ca este in regula sa schimbi joburile si orietanrile si in mare parte cel mai mult conteaza skillurile acumulate pe parcursul vietii si sa fi cat mai adaptabil la orice situatie

 6. “Pasaport pentru succes” una dintre cele mai bune experiente avute in ultimul timp. Am invatat multe lucruri utile si de viitor, cum ar fii ca ceo companiilor de succes nu se opresc niciodata din a invata si din a aduce ceva nou pe piata pe scurt din a inova

 7. Eu am invatat in tabara asta cum sa imi gasesc jobul care este cel mai potrivit pentru mine. Dar m a si ajutat cum sa fac din talentul/pasiunea mea bani si cum sa mi fac un job din talentul meu.

 8. Aceasta tabăra a fost minunata. In primul rand mi-am făcut mulți prieteni noi si am învățat o grămadă de lucruri noi. Am mers acasă cu un bagaj mare de informații noi si pentru asta sunt bucuroasa.

 9. Drept participant in tabara pentru vocație m-am simțit bine și deși nu am primit un răspuns “mura in gura” dar am aflat ce întrebări trebuie sa îmi pun pentru a afla multumesc echipei Pps și abia aștept sa revin in alta tabara

 10. Taberele Pasaport pentru Success contin de fiecare data cunostiinte incredibil de importante care te vor ajuta 100% pentru absolut orice domeniu pe care il vei urmarii, iar asta poate fi spus special pentru Tabara de Vocatie. Te invata cum sa te gandesti și lucrurile care chiar sunt importante in viata in cariera ta profesionala si sunt lectii pe care n am de gand sa uit niciodata.

 11. Inainte sa particip in aceasta tabara eram foarte confuza in legatura cu directia viitorului meu. Sim a reusit sa imi deschida ochii si sa ma faca sa realizez ca un job nu inseamna doar sa fac bani, ci poate fi si pasiunea mea. Iti multumesc mult de tot! <<33

 12. Această tabără a fost un lucru minunat pentru mine și pentru mulți dintre adolescenții care au venit! Am învățat multe despre cum să mi descopăr vocația și mi-am făcut mulți prieteni💜💜💜

 13. Aceasta tabara de vocatie mi-a aratat unde doresc sa merg la facultate si job in viitorul apropiat, dar am si invatat chestii faine. We love the staff<3

 14. In aceasta tabara am invatat ca:
  1. Exista mai multe cariere de succes pe care le putem urma.
  2. Sa nu renuntam indiferent de situatie.
  3. Pasiunea si increderea sunt doua din cele mai importante chestii pentru a gasi in scop in viata.
  4. Valoarea tuturor e aceeasi.

 15. Aceasta tabara mi a deschis ochii spre o multitudine de oportunitati in cariera si viitor. Activitatile interactive si seminarele informative m-au ajutat sa descopar pasiuni si abilitati pe care nu le stiam ca le am.Am invatat ca skillurile sunt foarte importante pentru cariera si viitor, si ca este ok sa nu stiu ce vreau sa fac inca si ca am timp sa ma gandesc si sa schimb mai multe joburi. Staff-ul si mai ales Sim sunt niste persoane awesome care te ajuta la orice si sunt alaturi de tine.Recomand aceasta tabara tuturor celor in cautarea unei directii si a inspiratiei in cariera!

 16. Salut , mă cheama Octavian și am fost intr-o tabară de vocațoe alături de echipa PPS . În această tabără am invațat despre care vor fi următoarele meserii care vor fi înlocuite de către roboți , faptul ca la școală trebuie să invațam lucruri unice , respectiv , școala nu este atăt de importantă pe cum ne spune familia și prietenii , și căt de importante sunt skillurile .
  Recomand toate taberele PPS!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trimite comentariu