Tabără Fundamente - Inteligență emoțională

incredere in sine

Pașaport pentru Succes FUNDAMENTE

Days
Hours
Minutes
Seconds
logo-top-2

3 - 8 iulie 2022
Dâmbu Morii
Brașov

logo-top-1

vârsta:
12-13 ani

Lucrurile se schimbă cu o viteză uluitoare și adolescenții au nevoie, mai mult decât orice, de abilitatea de a se adapta la schimbări, a face față la presiunea socială, a-și face relații și a avea încredere în ei înșiși. Despre aceste abilități învățăm la Pașaport pentru Succes!

Programul Pașaport pentru Succes a fost conceput pentru adolescenți, cu dorința de a-i ajuta să își dezvolte abilitățile de care au nevoie să reușească în viață și pe care nu le pot dezvolta în scoală la acest moment.
Programul Pașaport pentru Succes are o aplicabilitate practică extrem de ridicată și se bazează pe însușirea și exersarea a 12 obiceiuri mentale (copilul primește cartonașe cu gândurile care e nevoie să și le repete pentru fiecare situație) care acoperă 5 abilități: Încredere în sine, autocontrol emoțional, perseverență, organizarea timpului și a activităților și colaborarea cu cei din jur.
Toate programele sunt recunoscute de Institutul Internațional de Cercetare și Dezvoltare al Inteligenței Emoționale.

Încrederea în sine

Controlul emoțiilor

Persistență

Organizare

Comunicare

Activități outdoor

Dacă vrei ca adolescentul tău:

 1. Să își dezvolte abilitățile de inteligență emoțioanală.
 2. Să știe exact ce să facă pentru a-și dezvolta încrederea de sine.
 3. Să nu se mai simtă inferior sau să nu mai spună “eu nu pot”.
 4. Să nu se mai certe atât de mult cu frații, colegii sau prietenii.
 5. Să ridice mâna, să se implice în organizarea de proiecte, să nu-i fie teamă să se integreze într-un grup.
 6. Să nu-i fie teamă de profesori, scoală, teste, examene.
 7. Să aibă mai multă toleranță față de ceilalți și să se înțeleagă bine.
 8. Să nu mai piardă timpul și să-și facă temele/sarcinile la timp.
  Să nu renunțe când ceva e greu.
 9. Să învețe toate aceste lucruri în timp ce se distrează, cațără pe stâncă, se orientează cu busola, trage cu arcul, face drumeție și participă la tombolă și concursuri.
La intrarea în tabără participanții primesc un pașaport care urmează să fie umplut cu vize, după participarea la fiecare atelier.

Activitățile outdoor sunt concepute ca o completare a atelierelor de inteligență emoțională unde participanții pot să exerseze în timp real cele 4 abilități.

La sfârșit, participanții sunt incluși într-un grup de facebook privat, unde vor continua să interacționeze cu alți cursanți și să primească materiale și suport pentru continuarea dezvoltării abilităților inteligenței emoționale.

Vineri, la preluarea adolescenților, părinții vor beneficia de un seminar scurt și practic pentru a ști cum își pot susține copilul pentru ca acesta să își dezvolte încrederea de sine și abilitățile de care va avea nevoie pe parcursul vieții.

Programele Pașaport pentru Succes sunt Speciale

Programele au o aplicabilitate practică crescută: copiii învață și exersează cu noi abilitățile și le asigurăm susținerea inclusiv după participarea la programe.

În cadrul programelor au fost introduse tehnici avansate de echilibrare emoțională și remodelare a creierului.

Specialiștii noștri sunt formați în neuroștiințe, educație și psihologie.

Toate programele Pașaport pentru Succes sunt recunoscute de Institutul Internațional de Cercetare și Dezvoltare al Inteligenței Emoționale.

Preț 2800 lei

Bonusuri

Înscriere

Ce spun participanții

 • Mihaela Istrate acum 3 luni

  Sunt interesată de taberele Dvs Când se mai organizează ?
   
 • Mihaela Amaritei acum un an

  Un curs interesant, captivant si motivant! Te iubesc, Simona!
   
 • In tabara am invatat ca trebuie sa te accepti, sa te iubesti si sa ai incredere in tine indiferent de ce spun altii pentru a avea succes in viata dar di in relatiile cu cei din jur. Noi emanam energie si suntem toti interconectati ,de aceea emotiile noastre negative ii afecteaza si pe ceilalti.”Sunt responsabil pentru propriile emotii”.
   
 • Craiova💪🏻 #3 acum un an

  Un loc super misto din care chiar am avut ce invata. Nimeni nu ne a discriminat pentru ceea ce suntem,nu am fost certați și ni s a arătat mereu când am greșit și soluția la ce putem face. Va mulțumesc tuturor efectiv!!!! Fusei aici, făcui asta!
   
 • Ale🍭 acum un an

  Sincer, este cea mai tare tabără în care am mers vreodată. Mi.a schimbat viata, m.a ajutat sa renunț la fricicile, rusinile mele și sa spun “Te iubesc! ❤️”. Recomand aceasta tabără tuturor adolescenților care simt ca vor sa facă o schimbare. #valoareameaeaceeasi I❤️U, Sim!
   
 • Muresan Ileana acum un an

  Buna ziua, ma intereseaza si pe mine tabara pt. copii cu programul Tabara de inteligenta emotionala pentru adolescenti sau pasaport pentru succes pentru 2 copi de 15ani inpliniti ,Multumesc
   
 • Nicoleta Hirceaga acum un an

  Pentru noi a fost o experienta extraordinara care sper ca nu se va opri aici. Asteptam cu nerabdare urmatoarele tabere. Efectele sunt vizibile in timp atat in ceea ce-i priveste pe copii cat si in ce ne priveste pe noi, parintii. Copii sunt mai increzatori si mai deschisi, isi gestioneaza mai bine temerile si retinerile si sunt mai orientati catre solutii. Aplica cu succes principiul : “valoarea mea este aceeasi” si sunt mai puternici emotional. Cele 2 ore dedicate parintilor la finalul taberei sunt ca o gura de aer proaspat care te ajuta sa constientizezi o parte din greselile pe care le faci, involuntar, ca parinte, si efectele lor. Ca exemple de schimbari pot sa amintesc: Miruna nu se mai teme sa-si sustina punctul de vedere in fata unui adult si nu se mai supara asa repede. Mario este mult mai increzator si sigur pe el, iar eu incerc sa nu mai fac presupuneri si sa fac diferenta intre ceea ce este “despre mine” si ceea ce este “despre ei”.Sunt doar cateva, lista este mai lunga. Cred sincer ca un asemenea program ar trebui sa fie introdus ca disciplina obligatorie in programa scolara, dar pana atunci nu pot decat sa va multumesc pentru ceea ce faceti si sa recomand cu drag programul tuturor parintilor care isi doresc sa creasca copii puternici si independenti emotional. Sunteti o echipa extraordinara!
   
 • Elena Anfimov acum un an

  Cand mama m-a trimis in tabara cu scopul de a-mi rezolva problemele cu nervii, mi-am dat ochii peste cap. Cum ma ajuta o tabara sa-mi rezolv problemele si frustrarile pe care le am de ani intregi? Insa, acum, practicand ce am invatat la atelierele de inteligenta emotionala, sunt o persoana mult mai linistita. Nu ma enervez aproape niciodata, si sunt în sfarsit independenta emotional de parerea altor oameni. Pasaport pentru succes mi-a deschis ochii iar acum pot spune ca sunt fericita cu propria persoana, indiferent de ce spun cei din jurul meu, valoarea mea e aceeasi.
   
 • Sim m-a ajutat sa inteleg ca indiferent de situatie, trebuie sa raman calm. Trebuie sa am incredere in mine si sa-mi repet in fiecare zi ca pot sa o fac.
   
 • Rebecca acum un an

  Tabăra pps nu e o tabăra obișnuita, e locul care te ajuta sa te dezvolți din punct de vedere emoțional, sa înlături fricile și sa privești din alta perspectiva relațiile cu persoanele din jurul tău!
   
 • Isa Cantor acum un an

  Sim e persoana care ma ajutat sa am încredere în mine. E cea care a venit si mi a spus toate calitățile mele. Cea care ma îndrumat si ma ajutat in momentele grele. Ea ne intelege si ne asculta. Ea ma făcut sa vad altfel viata si sa gandesc totul total diferit. Ma ajutat să ii inteleg pe alti si sa ii pot ajuta la rândul meu cu ce pot. Eu vreau sa devin pedagog si am în plan sa o fac cu tehnicile învățate în tabăra.
   

Ce spun alții despre noi

Marturii personale ale celor care au participat la programele noastre

Ioana Anca

Greu imi gasesc cuvintele dupa asa workshop. Simona, daca ar fi mai multe Simone, bullying -ul ar disparea, iar invatamantul si relatia parinte-copil, ar arata altfel. Ce noroc pe cei din Mures ca te au. Te iubesc!

Citește tot »

Adriana

Și eu am participat la tabăra de inteligență emoțională pentru femei. Pentru mine a fost o experiență extraordinară. Am înțeles că sunt responsabilă pentru tot ceea ce este în viața mea și că pot evolua și pot face o schimbare

Citește tot »

Highlife

Sim e o persoană minunată care ma învățat să accept opiniile altor persoane . Înainte să o cunosc eram încrezut și credeam că le știu pe toate dar după ce am venit într-o tabără și am întâlnit o pe Sim

Citește tot »

Alina Dogariu

Sim ești deosebită, specială și “genială” . Ești tot ce și-ar putea dori un părinte pentru formarea și dezvoltarea personală și emoțională a copilului său. Așteptăm cu nerăbdare și taberele de educație și educație financiară. Te îmbrățișăm cu drag!

Citește tot »

Petronela

Simona, iti sunt atat de recunoscatoare pentru toata implicarea si sufletul pe care il pui lucrand cu copiii. Esti un om minunat! Stefan s-a intors transformat din tabara PPS, deja mi-a spus ca vrea sa vina in toate taberele. In

Citește tot »

Vlad Vergelea

Tabara aceasta m-a schimbat. Desi este a doua tabara PPS la care am mers, tot de ‘Fundamente’, ca si prima, totul mi s-a parut ca si nou, experientele au fost din nou extraordinar de speciale. Anul acesta au fost atat

Citește tot »

Oatu Carla

Tabara pașaport pentru succes nu poate sa rămână niciodata doar la titlul de Tabara . Reprezintă locul in care eu am cunoscut oameni minunați ca Adina , Sim , Lorena , Otto , Dani și Cristi care nu sunt niște

Citește tot »

Moscalu Cosmina

Te iubesc, Simona! Intr-o lume in care e greu sa Exersez recunoștința și să marturisesti iubirea, tu faci astea cu tot sufletul. Și o faci pentru cei mici! Admirabil! Te iubesc!

Citește tot »

  3 Comments

 1. 30/03/2022
  Răspunde

  A fost una dintre cele mai faine tabere la care am participat. Am invatat cum sa am incredere in mine si cum sa imi fac mai multi prieteni

 2. Camelia
  01/06/2022
  Răspunde

  Cazarea si masa sunt taiate cu o linie. Se platesc separat sau e o erosre?

 3. Tanase Adina
  09/06/2022
  Răspunde

  Bună seara!
  Mai sunt locuri disponibile în per 03-08.07?
  Mulțumesc!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

incredere in sine

Pașaport pentru Succes FUNDAMENTE

înscrie-te

logo-top-2

3 - 8 iulie 2022
Dâmbu Morii
Brașov

logo-top-1

vârsta:
12-13 ani

Programul Pașaport pentru Succes a fost conceput pentru adolescenți, cu dorința de a-i ajuta să își dezvolte abilitățile de care au nevoie să reușească în viață și pe care nu le pot dezvolta în scoală la acest moment.

Programul Pașaport pentru Succes are o aplicabilitate practică extrem de ridicată și se bazează pe însușirea și exersarea a 12 obiceiuri mentale (copilul primește cartonașe cu gândurile care e nevoie să și le repete pentru fiecare situație) care acoperă 5 abilități: Încredere în sine, autocontrol emoțional, perseverență, organizarea timpului și a activităților și colaborarea cu cei din jur.

Toate programele sunt recunoscute de Institutul Internațional de Cercetare și Dezvoltare al Inteligenței Emoționale.

Încrederea în sine

Controlul emoțiilor

Persistență

Organizare

Comunicare

Activități outdoor

Preț 2800 lei

Bonusuri

Înscriere

Începem în:

Days
Hours
Minutes
Seconds

Ce spun participanții

Ioana Anca

Greu imi gasesc cuvintele dupa asa workshop. Simona, daca ar fi mai multe Simone, bullying -ul ar disparea, iar invatamantul si relatia parinte-copil, ar arata altfel. Ce noroc pe cei din Mures ca te au. Te iubesc!

Citește tot »

Adriana

Și eu am participat la tabăra de inteligență emoțională pentru femei. Pentru mine a fost o experiență extraordinară. Am înțeles că sunt responsabilă pentru tot ceea ce este în viața mea și că pot evolua și pot face o schimbare

Citește tot »

Highlife

Sim e o persoană minunată care ma învățat să accept opiniile altor persoane . Înainte să o cunosc eram încrezut și credeam că le știu pe toate dar după ce am venit într-o tabără și am întâlnit o pe Sim

Citește tot »

Alina Dogariu

Sim ești deosebită, specială și “genială” . Ești tot ce și-ar putea dori un părinte pentru formarea și dezvoltarea personală și emoțională a copilului său. Așteptăm cu nerăbdare și taberele de educație și educație financiară. Te îmbrățișăm cu drag!

Citește tot »

Petronela

Simona, iti sunt atat de recunoscatoare pentru toata implicarea si sufletul pe care il pui lucrand cu copiii. Esti un om minunat! Stefan s-a intors transformat din tabara PPS, deja mi-a spus ca vrea sa vina in toate taberele. In

Citește tot »

Vlad Vergelea

Tabara aceasta m-a schimbat. Desi este a doua tabara PPS la care am mers, tot de ‘Fundamente’, ca si prima, totul mi s-a parut ca si nou, experientele au fost din nou extraordinar de speciale. Anul acesta au fost atat

Citește tot »

Oatu Carla

Tabara pașaport pentru succes nu poate sa rămână niciodata doar la titlul de Tabara . Reprezintă locul in care eu am cunoscut oameni minunați ca Adina , Sim , Lorena , Otto , Dani și Cristi care nu sunt niște

Citește tot »

Moscalu Cosmina

Te iubesc, Simona! Intr-o lume in care e greu sa Exersez recunoștința și să marturisesti iubirea, tu faci astea cu tot sufletul. Și o faci pentru cei mici! Admirabil! Te iubesc!

Citește tot »
 • La intrarea în tabără participanții primesc un pașaport care urmează să fie umplut cu vize după participarea la fiecare atelier.

 • Activițile outdoor sunt concepute ca o completare a atelierelor de inteligență emoțională, unde participanții pot să exerseze, în timp real, cele 4 abilități.
 • La sfârșit, participanții sunt incluși într-un grup de facebook privat, unde vor continua să interacționeze cu alți cursanți și să primească materiale și suport pentru continuarea dezvoltării abilităților inteligenței emoționale.

 • Vineri, la preluarea adolescenților, părinții vor beneficia de un seminar scurt și practic pentru a ști cum își pot susține copilul pentru ca acesta să își dezvolte încrederea de sine și abilitățile de care va avea nevoie pe parcursul vieții.

Dacă vrei să:

 1. Să își dezvolte abilitățile de inteligență emoțioanală.
 2. Să știe exact ce să facă pentru a-și dezvolta încrederea de sine.
 3. Să nu se mai simtă inferior sau să nu mai spună “eu nu pot”.
 4. Să nu se mai certe atât de mult cu frații, colegii sau prietenii.
 5. Să ridice mâna, să se implice în organizarea de proiecte, să nu-i fie teamă să se integreze într-un grup.
 6. Să nu-i fie teamă de profesori, scoală, teste, examene.
 7. Să aibă mai multă toleranță față de ceilalți și să se înțeleagă bine.
 8. Să nu mai piardă timpul și să-și facă temele/sarcinile la timp.
  Să nu renunțe când ceva e greu.
 9. Să învețe toate aceste lucruri în timp ce se distrează, cațără pe stâncă, se orientează cu busola, trage cu arcul, face drumeție și participă la tombolă și concursuri.

Programele Pașaport pentru Succes sunt Speciale

Programele au o aplicabilitate practică crescută: copiii învață și exersează cu noi abilitățile și le asigurăm susținerea și după participarea la programe.

În cadrul programelor au fost introduse tehnici avansate de echilibrare emoțională și remodelare a creierului.

Specialiștii noștri sunt formați în neuroștiințe, educație și psihologie.

Toate programele Pașaport pentru Succes sunt recunoscute de Institutul Internațional de Cercetare și Dezvoltare al Inteligenței Emoționale.

  3 Comments

 1. 30/03/2022
  Răspunde

  A fost una dintre cele mai faine tabere la care am participat. Am invatat cum sa am incredere in mine si cum sa imi fac mai multi prieteni

 2. Camelia
  01/06/2022
  Răspunde

  Cazarea si masa sunt taiate cu o linie. Se platesc separat sau e o erosre?

 3. Tanase Adina
  09/06/2022
  Răspunde

  Bună seara!
  Mai sunt locuri disponibile în per 03-08.07?
  Mulțumesc!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.