Public Speaking Tabără de inteligență emoțională pentru adolescenți

Pașaport pentru Succes PUBLIC sPEAKING

înscrie-te

logo-top-2

14-19 aug 2022
Dâmbu Morii
Brașov

logo-top-1

Vârsta:
12-13 ani
14-18 ani

Programul Pașaport pentru Succes “Public Speaking” a fost conceput pentru adolescenți, pentru a-i ajuta să își dezvolte abilitățile necesare pentru a vorbi în fața unui grup și a unei audiențe.

Adolescenții exersează “pe viu” crearea discursului, organizarea spațiului în care urmează să vorbească, folosesc instrumentele de prezentare (microfoane, sisteme de sunet, flipchart, videoproiector, promter) și gestionează diferite probleme tehnice, de organizare sau din public care pot să apărea.

Programul Pașaport pentru Succes are o aplicabilitate practică extrem de ridicată și se bazează pe însușirea și exersarea codurilor de reprogramare mentală și comportamente pe care adolescenții le pot folosi ulterior în viața reală. Toate programele sunt recunoscute de Institutul International de Cercetare și Dezvoltare al Inteligenței Emoționale

Teama de a vorbi în public

Structura prezentării

Prezentarea

Gestionarea publicului

Cum îmi aranjez spațiul

Activități outdoor

Preț 2800 lei

Bonusuri

Înscriere

Începem în:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Ce spun participanții

Ioana Anca

Greu imi gasesc cuvintele dupa asa workshop. Simona, daca ar fi mai multe Simone, bullying -ul ar disparea, iar invatamantul si relatia parinte-copil, ar arata altfel. Ce noroc pe cei din Mures ca te au. Te iubesc!

Citește tot »

Adriana

Și eu am participat la tabăra de inteligență emoțională pentru femei. Pentru mine a fost o experiență extraordinară. Am înțeles că sunt responsabilă pentru tot ceea ce este în viața mea și că pot evolua și pot face o schimbare

Citește tot »

Highlife

Sim e o persoană minunată care ma învățat să accept opiniile altor persoane . Înainte să o cunosc eram încrezut și credeam că le știu pe toate dar după ce am venit într-o tabără și am întâlnit o pe Sim

Citește tot »

Alina Dogariu

Sim ești deosebită, specială și “genială” . Ești tot ce și-ar putea dori un părinte pentru formarea și dezvoltarea personală și emoțională a copilului său. Așteptăm cu nerăbdare și taberele de educație și educație financiară. Te îmbrățișăm cu drag!

Citește tot »

Petronela

Simona, iti sunt atat de recunoscatoare pentru toata implicarea si sufletul pe care il pui lucrand cu copiii. Esti un om minunat! Stefan s-a intors transformat din tabara PPS, deja mi-a spus ca vrea sa vina in toate taberele. In

Citește tot »

Vlad Vergelea

Tabara aceasta m-a schimbat. Desi este a doua tabara PPS la care am mers, tot de ‘Fundamente’, ca si prima, totul mi s-a parut ca si nou, experientele au fost din nou extraordinar de speciale. Anul acesta au fost atat

Citește tot »

Oatu Carla

Tabara pașaport pentru succes nu poate sa rămână niciodata doar la titlul de Tabara . Reprezintă locul in care eu am cunoscut oameni minunați ca Adina , Sim , Lorena , Otto , Dani și Cristi care nu sunt niște

Citește tot »

Moscalu Cosmina

Te iubesc, Simona! Intr-o lume in care e greu sa Exersez recunoștința și să marturisesti iubirea, tu faci astea cu tot sufletul. Și o faci pentru cei mici! Admirabil! Te iubesc!

Citește tot »
  • La intrarea în tabără participanții primesc un pașaport care urmează a fi umplut cu vize după participarea la fiecare atelier.
  • Activițile outdoor sunt concepute ca o completare a atelierelor de inteligență emoțională, unde participanții pot să exerseze, în timp real, cele 4 abilități.
  • La sfârșit, participanții sunt incluși într-un grup de facebook privat unde vor continua să interacționeze cu alți cursanți și să primească materiale și suport pentru continuarea dezvoltării abilităților de vorbit în public.

  • Vineri, la preluarea adolescenților, părinții vor beneficia de un seminar scurt și practic pentru a ști cum își pot susține copilul pentru ca acesta să își dezvolte abilitatea de a învața și a se pregăti cu succes pentru examenele din viata lui.

Dacă vrei să:

  • Să facă față cu încredere la prezentările online atât de actuale
  • Să se prezinte cu încredere la examene, interviuri sau să își susțină anumite proiecte în public
  • Să știe cum să facă cunoștință cu cineva
  • Să știe să-și folosească vocea, corpul și mimica feței pentru a influența pozitiv audiența
  • Să aibă mai multă încredere în el
  • Să știe cum să pregătească o prezentare de impact

Programele Pașaport pentru Succes sunt Speciale

Programele au o aplicabilitate practică crescută: copiii învață și exersează cu noi abilitățile și le asigurăm susținerea și după participarea la programe.

În cadrul programelor au fost introduse tehnici avansate de echilibrare emoțională și remodelare a creierului.

Specialiștii noștri sunt formați în neuroștiințe, educație și psihologie.

Pentru a reuși să lucrăm cu fiecare copil individual numărul participanților în taberele Pașaport pentru Succes a fost limitat la 35 de adolescenți.

Toate programele Pașaport pentru Succes sunt recunoscute de Institutul Internațional de Cercetare și Dezvoltare al Inteligenței Emoționale.