Tabără: Boot Camp

incredere in sine

BOOTCAMP
incepe-ți viața pe cont propriu

înscrie-te

logo-top-2

11 - 15 iulie 2022
Dâmbu Morii
Brașov

logo-top-1

Vârsta:
18-27 ani

Programul Pașaport pentru Succes Boot Camp este conceput pentru tinerii care au nevoie de informații de calitate și aplicabile practic, pentru domeniile importante ale vieții: cunoașterea de sine, relațiile de prietenie cu colegii sau întemeierea unei familii, alegerea carierei, câștigul și administrarea banilor, dacă lucrează pe cont propriu sau ca angajat.

Boot Camp este un program special conceput pentru a trece în revistă și a oferi o FORMULĂ cu checklisturi pentru fiecare domeniu al vieții: emoții, relații, carieră, vocație, bani.

Toate programele sunt recunoscute de Institutul Internațional de Cercetare și Dezvoltare al Inteligenței Emoționale

Cunoașterea de sine

Relațiile

Carieră și Vocație

Bani

Activități outdoor

Ce îți oferim

Bonusuri

Înscriere

Începem în:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Ce spun participanții

Ioana Anca

Greu imi gasesc cuvintele dupa asa workshop. Simona, daca ar fi mai multe Simone, bullying -ul ar disparea, iar invatamantul si relatia parinte-copil, ar arata altfel. Ce noroc pe cei din Mures ca te au. Te iubesc!

Citește tot »

Adriana

Și eu am participat la tabăra de inteligență emoțională pentru femei. Pentru mine a fost o experiență extraordinară. Am înțeles că sunt responsabilă pentru tot ceea ce este în viața mea și că pot evolua și pot face o schimbare

Citește tot »

Highlife

Sim e o persoană minunată care ma învățat să accept opiniile altor persoane . Înainte să o cunosc eram încrezut și credeam că le știu pe toate dar după ce am venit într-o tabără și am întâlnit o pe Sim

Citește tot »

Alina Dogariu

Sim ești deosebită, specială și “genială” . Ești tot ce și-ar putea dori un părinte pentru formarea și dezvoltarea personală și emoțională a copilului său. Așteptăm cu nerăbdare și taberele de educație și educație financiară. Te îmbrățișăm cu drag!

Citește tot »

Petronela

Simona, iti sunt atat de recunoscatoare pentru toata implicarea si sufletul pe care il pui lucrand cu copiii. Esti un om minunat! Stefan s-a intors transformat din tabara PPS, deja mi-a spus ca vrea sa vina in toate taberele. In

Citește tot »

Vlad Vergelea

Tabara aceasta m-a schimbat. Desi este a doua tabara PPS la care am mers, tot de ‘Fundamente’, ca si prima, totul mi s-a parut ca si nou, experientele au fost din nou extraordinar de speciale. Anul acesta au fost atat

Citește tot »

Oatu Carla

Tabara pașaport pentru succes nu poate sa rămână niciodata doar la titlul de Tabara . Reprezintă locul in care eu am cunoscut oameni minunați ca Adina , Sim , Lorena , Otto , Dani și Cristi care nu sunt niște

Citește tot »

Moscalu Cosmina

Te iubesc, Simona! Intr-o lume in care e greu sa Exersez recunoștința și să marturisesti iubirea, tu faci astea cu tot sufletul. Și o faci pentru cei mici! Admirabil! Te iubesc!

Citește tot »
  • La intrarea în tabără participanții primesc un pașaport care urmează a fi umplut cu vize după participarea la fiecare atelier.
  • Activițile outdoor sunt concepute ca o completare a atelierelor de inteligență emoțională, unde participanții pot să exerseze, în timp real, cele 4 abilități.
  • La sfârșit, participanții sunt incluși într-un grup de facebook privat, unde vor continua să interacționeze cu alți cursanți și să primească materiale și suport pentru continuarea dezvoltării abilitaților inteligenței emoționale.

Dacă vrei să:

  1. Ai o formulă pentru fiecare domeniu al vieții tale
  2. Ai o hartă a etapelor vieții pentru fiecare arie importantă: cunoaștere de sine, relații, carieră, bani
  3. Îți crești încrederea în sine
  4. Îți reduci temerile legate de viitor
  5. Pui în practică cu noi, într-un mediu securizant, fiecare formulă, prin exerciții practice după care primești feedback1

Programele Pașaport pentru Succes sunt Speciale

Programele au o aplicabilitate practică crescută: participantii învață și exersează cu noi abilitățile și le asigurăm susținerea inclusiv după participarea la programe.

În cadrul programelor au fost introduse tehnici avansate de echilibrare emoțională și remodelare a creierului.

Specialiștii noștri sunt formați în neuroștiințe, educație și psihologie.

Toate programele Pașaport pentru Succes sunt recunoscute de Institutul Internațional de Cercetare și Dezvoltare al Inteligenței Emoționale.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.