Tabără: Abilități practice și supraviețuire

Pașaport Pentru Succes ABILITĂȚI PRACTICE ȘI SUPRAVIEȚUIRE

înscrie-te

logo-top-2

31.07 - 5.08 2022
Dâmbu Morii
Brașov

logo-top-1

Vârsta:
13-18 ani

Programele Pașaport pentru Succes a fost concepute pentru adolescenți cu dorința de a-i ajuta să își dezvolte abilitațile de care au nevoie să reușească în viață și pe care nu le pot dezvolta în școală la acest moment.

Programele au o aplicabilitate foarte mare: exersăm împreună cu ei tehnicile pentru ca ei să le poată aplica în viața reală. Primesc FORMULE pentru toate situațiile sociale ale vieții: ce să gândească, cum să își asculte corpul, ce să vorbească, cum să vorbească și cum să își transforme temerile în acceptare și curaj.

Toate programele sunt recunoscute de Institutul Internațional de Cercetare și Dezvoltare al Inteligenței Emoționale.

Mentalitatea de a găsi soluții

Abilități practice

Abilități sociale

Abilități urbane

Abilități de supraviețuire

Activități outdoor

Preț 2800 lei

Bonusuri

Înscriere

Începem în:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Ce spun participanții

Ioana Anca

Greu imi gasesc cuvintele dupa asa workshop. Simona, daca ar fi mai multe Simone, bullying -ul ar disparea, iar invatamantul si relatia parinte-copil, ar arata altfel. Ce noroc pe cei din Mures ca te au. Te iubesc!

Citește tot »

Adriana

Și eu am participat la tabăra de inteligență emoțională pentru femei. Pentru mine a fost o experiență extraordinară. Am înțeles că sunt responsabilă pentru tot ceea ce este în viața mea și că pot evolua și pot face o schimbare

Citește tot »

Highlife

Sim e o persoană minunată care ma învățat să accept opiniile altor persoane . Înainte să o cunosc eram încrezut și credeam că le știu pe toate dar după ce am venit într-o tabără și am întâlnit o pe Sim

Citește tot »

Alina Dogariu

Sim ești deosebită, specială și “genială” . Ești tot ce și-ar putea dori un părinte pentru formarea și dezvoltarea personală și emoțională a copilului său. Așteptăm cu nerăbdare și taberele de educație și educație financiară. Te îmbrățișăm cu drag!

Citește tot »

Petronela

Simona, iti sunt atat de recunoscatoare pentru toata implicarea si sufletul pe care il pui lucrand cu copiii. Esti un om minunat! Stefan s-a intors transformat din tabara PPS, deja mi-a spus ca vrea sa vina in toate taberele. In

Citește tot »

Vlad Vergelea

Tabara aceasta m-a schimbat. Desi este a doua tabara PPS la care am mers, tot de ‘Fundamente’, ca si prima, totul mi s-a parut ca si nou, experientele au fost din nou extraordinar de speciale. Anul acesta au fost atat

Citește tot »

Oatu Carla

Tabara pașaport pentru succes nu poate sa rămână niciodata doar la titlul de Tabara . Reprezintă locul in care eu am cunoscut oameni minunați ca Adina , Sim , Lorena , Otto , Dani și Cristi care nu sunt niște

Citește tot »

Moscalu Cosmina

Te iubesc, Simona! Intr-o lume in care e greu sa Exersez recunoștința și să marturisesti iubirea, tu faci astea cu tot sufletul. Și o faci pentru cei mici! Admirabil! Te iubesc!

Citește tot »
 • La intrarea în tabără participanții primesc un pașaport care urmează să fie umplut cu vize după participarea la fiecare atelier.

 • Activițile outdoor sunt concepute ca o completare a atelierelor de inteligență emoțională, unde participanții pot să exerseze, în timp real, cele 4 abilități.
 • La sfârșit, participanții sunt incluși într-un grup de facebook privat unde vor continua să interacționeze cu alți cursanți și să primească materiale și suport pentru continuarea dezvoltării abilităților de vorbit în public.

 • Vineri, la preluarea adolescenților, părinții vor beneficia de un seminar scurt și practic, pentru a ști cum își pot susține copilul pentru ca acesta să își dezvolte abilitatea de a învăța și a se pregăti cu succes pentru examenele din viata lui.

Dacă vrei să:

 • Să își dezvolte abilitățile de inteligență emoțioanală
 • Să își cunoască punctele forte
 • Să aibă câteva căi prin care să își descopere și dezvolte aptitudinile
 • Să aibă încredere că va reuși și că are ceva de oferit umanității
 • Să știe care este modul în care își dă seama cum să își aleagă profesia
 • Să știe ce i se potrivește și ce nu
 • Să știe ce abilități mai are nevoie să-și dezvolte
 • Să știe care sunt modurile în care își poate manifesta și valorifica aptitudinile
 • Să învețe toate aceste lucruri în timp ce se distrează, cațară pe stâncă, se orientează cu busola, trage cu arcul, face drumeție și participă la tombolă și concursuri?

Programele Pașaport pentru Succes sunt Speciale

Programele au o aplicabilitate practică crescută: copiii învață și exersează cu noi abilitățile și le pot folosi, după o anumită formulă, și când se întorc acasă.

În cadrul programelor au fost introduse tehnici avansate de echilibrare emoțională și remodelare a creierului.

Specialiștii noștri sunt formați în neuroștiințe, educație și psihologie.

Toate programele Pașaport pentru Succes sunt recunoscute de Institutul Internațional de Cercetare și Dezvoltare al Inteligenței Emoționale.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.