Activitățile propuse în ofertă sunt GRATUITE.
Atelierele durează 1.5-3 ore în funcție de activitate. Sunt interactive. Pot participa cadre didactice, elevi și părinți.

Fac parte din contribuția noastră pentru cei care ne-au
format și educat ca oameni și pentru creșterea noii generații.

Seminare față în față
.

Activitate pentru întreaga școală
Participă cadrele didactice, elevii și pot fi invitați și părinții.

Activitate cu mai multe școli din localitate
Mai multe școli organizează o activitate împreună. Se închiriază o sală din oraș și participă cadrele didactice, elevii și, opțional, părinții.

Webinarii online

PAȘAPORT PENTRU SUCCES

Descarcă prezentarea seminarelor școlare

4 comentarii

 1. Mulțumesc frumos pentru material și felicitări din toată inima pentru ceea ce v-ați propus să faceți!👏🧡 Mult succes în toate demersurile voastre!✨️⚘️

 2. Bună ziua!
  Doresc să particip la cursurile organizate de dumneavoastră.
  Sunt cadru didactic în mediul rural.
  Mulțumesc!

 3. Buna ziua!
  As avea o intrebare: organizati aceste seminarii si pentru cadrele didactice din gradinite? Am avut o problema la gradinita baiatului nostru de 4 anisori. Domisoara educatoare, desi foarte tanara, folosea metode bazate pe amenintari si pedepse la clasa. Baiatul nostru incepuse sa aibe cosmaruri si sa planga in somn ca nu vrea la gradinita. L-am mutat de la gradinita respectiva, dar am mers cu sesizarea pana la directiune, unde, spre surprinderea mea, am gasit un partener in doamna director de acolo. Domnisoara educatoare este acum supravegheata si ajutata la clasa de un educator indrumator. Ascultand podcastul Fain si Simplu m-am bucurat foarte mult sa descopar ca exista oameni care isi doresc aceeasi schimbare pe care o doresc si eu si chiar are resursele necesare sa si duca la indeplinire obiectivele. Faptul ca aceste seminarii pentru scoli sunt gratuite mi se pare minunat! Se scapa de birocratie si sunt accesibile direct! Dar cred ca si educatia in gradinite mi se pare foarte importanta! Parerea mea personala, cea mai importanta! De aceea v-am pus intrebarea de mai sus. Daca da, as putea lua legatura cu doamna director a gradinitei si poate, impreuna cu alte gradinite din oras, sa beneficieze de un asemenea seminar. Eu sunt din Fagaras, jud. Brasov. Va multumesc pentru timpul acordat acestor randuri! O zi superba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trimite comentariu