Public Speaking si Comunicare

Program ONLINE de dezvoltare a abilitatii de a vorbi in public si de a comunica pentru ADOLESCENTI

Vorbitul in public  este una din cele 5 abilitati de baza de care are cineva nevoie pentru a reusi in viata. Este nevoie sa vorbim in public cand suntem ascultati la scoala, cand suntem in fata unui grup de prieteni, cand mergem la un interviu sau cand ne prezentam un proiect.
Cu toate ca avem nevoie atat de mult de aceasta abililtate, cea mai des intalnita teama a oamenilor este de a vorbi in public. In spatele acestei temeri sta teama de a gresi si rusinea ca ceilalti vor rade de noi. Adolecentii care invata sa vorbeasca in public, care stiu ce sa faca cand gresesc si isi inving teama ca ceilalti rad de ei, reusesc sa isi foloseasca mai bine cunostintele si potentialul.
 Vorbitul in public ii va ajuta sa se prezinte mai bine la un interviu, sa ia cuvantul in orice situatie in fata oricarui public, sa raspunda la probele orale, sa isi sustina ideile atunci cand nu sunt de acord cu grupul   

Programul Pasaport pentru Succes "Public Speaking" a fost conceput pentru adolescenti pentru a-i ajuta sa isi dezvolte abilitatile necesare pentru a vorbi in fata unui grup si a unei audiente.

Adolescentii exerseaza "pe viu" crearea discursului, organizarea spatiului in care urmeaza sa vorbeasca, folosesc instrumentele de prezentare (microfoane, sisteme de sunet, flipchart, videoproiector, promter) si gestioneaza diferite probleme tehnice, de organizare sau din public care pot sa apara.

Abilitatea de a vorbi in public a devenit si mai importanta in 2020, odata cu evenimentele declansate de pandemie. 


Teama de a vorbi in public

Cum sa imi construiesc increderea in sine
Cum imi inving teama de a vorbi in public

Structura prezentarii

Ce teme imi aleg
Cum structurez mesajul: exemple de structuri pentru mesaje scurte si mesaje lungi
Instrumente de prezentare: flipchart, power point

Prezetarea 

Cum incep un discurs: Tehnici de captare a atentiei
Alegerea cuvintelor
Stapanirea vocii
Corpul: cum transmit mesajul prin modul in care ma misc
Cum inchei un discurs  

Gestionarea publicului

Ce fac daca gresesc
Cum rezolv diferite probeme care pot aparea
Cum gestionez persoanele dificile
Cum reusesc sa fiu autentic
Cum accept felicitarile si multumirie

Cum imi aranjez spatiul

Sunetul
Lumina
Unde ma pozitionez
Unde asez laptopul si videoproiectorul
Cum aranjez sala

Exercitii practice

Invata in timp ce EXERSEAZA

Aplicabilitate practica sporita

Feedback personalizat


Daca vrei ca adolescentul tau: 


- Sa nu-i fie teama sa se prezinte la un interviu, examen, sa ia cuvantul in fata unui grup, sa faca cunostinta cu cineva, sa vorbeasca in public

- Sa stie cum sa-si foloseasca expresia fetei, tonul si pozitia corpului cand vorbeste in public

- Sa stie care e FORMULA unui discurs clar si de succes

- Sa stie ce sa faca daca greseste in timpul discursului

- Sa nu se piarda cu firea cand nu stie sa raspunda la intrebari in public

Esti doar la un click distanta de increderea in sine a copilului tau


Ajuta-l sa isi gaseasca curajul de a infrunta situatiile neplacute ale vietii si sa evite pierderile de timp si energie si deciziile gresite.

Ma inscriu

De ce ai lucra cu noi


       
100

12 ani de lucru cu adolescentii, parintii si profesorii

Am fost implicati in dezvoltarea legii bullyingului in Romania si la acest moment pregatim profesorii si parintii pe aceasta tema

Pentru ca la programele noastre au participat peste 17 000 de persoane

Peste 3000 de adolescenti au trecut prin programele noastre.

100%


In cei 12 ani de programe am ales tehnicile si informatiile care fac diferenta

Echipa noastra este formata din specialisti  in educatie (stim cum  sa interactionam cu copiii astfel ca ei sa coopereze) si in psihologie (stim care sunt mecanismele psihologice implicate)

60%


Toate activitatile din program au aplicabilitate practica in situatiile in care adolescentul are nevoie sa vorbeasca in public. 

Tehnicile sunt TESTATE si functioneaza in toate cazurile in care sunt aplicate.

Este un program UNIC in Romania.

Adolescentul va avea formule si ghidare pentru situatii de examen, interviu, expuneri publice.

Pret 480Ron

 • Pretul este echivalentul a 3 sedinte cu un psiholog sau o excursie de un weekend.
 • Urmatoarea  serie incepe pe data de 2 septembrie 2020, ora 19,00

  • Atelierele au loc online pe o platforma. Participantii urmeaza sa primeasca linkul de acces. 
  • Programul dureaza 4 saptamani. 
  •  Vom avea intalniri saptamanale si grup de lucru cu sarcini si monitorizare.
  • Fiecare copil beneficiaza de feeddback personalizat, la fel si parintii.
  • INSCRE-TE

Bonusuri


 • Seminar pentru parinti dupa terminarea programului. 
 • Grup secret de facebook pentru copii, unde vor continua sa primeasca sprijin si materiale. 

 • Grup secret si suport pe email pentru parintiInscriere


 • Locurile sunt limitate. Va rugam sa va rezervati din timp un loc.
 • Rezervarea FERMA a locului se stabileste in ordinea efectuarii platii.
 • Programul dureaza 4 saptamani.
 • Pentru inscriere accesati unul din butoanele de inscriere de pe aceasta pagina.

Ce spun altii?


 • Un om minunat, cu atata iubire si empatie. Am invatat foarte mult la cursuri, orele parca au zburat.
 • Mihaela Amaritei acum un an
  Un curs interesant, captivant si motivant! Te iubesc, Simona!
 • In tabara am invatat ca trebuie sa te accepti, sa te iubesti si sa ai incredere in tine indiferent de ce spun altii pentru a avea succes in viata dar di in relatiile cu cei din jur. Noi emanam energie si suntem toti interconectati ,de aceea emotiile noastre negative ii afecteaza si pe ceilalti."Sunt responsabil pentru propriile emotii".
 • Craiova💪🏻 #3 acum un an
  Un loc super misto din care chiar am avut ce invata. Nimeni nu ne a discriminat pentru ceea ce suntem,nu am fost certați și ni s a arătat mereu când am greșit și soluția la ce putem face. Va mulțumesc tuturor efectiv!!!! Fusei aici, făcui asta!
 • Ale🍭 acum un an
  Sincer, este cea mai tare tabără în care am mers vreodată. Mi.a schimbat viata, m.a ajutat sa renunț la fricicile, rusinile mele și sa spun "Te iubesc! ❤️". Recomand aceasta tabără tuturor adolescenților care simt ca vor sa facă o schimbare. #valoareameaeaceeasi I❤️U, Sim!
 • Nicoleta Hirceaga acum un an
  Pentru noi a fost o experienta extraordinara care sper ca nu se va opri aici. Asteptam cu nerabdare urmatoarele tabere. Efectele sunt vizibile in timp atat in ceea ce-i priveste pe copii cat si in ce ne priveste pe noi, parintii. Copii sunt mai increzatori si mai deschisi, isi gestioneaza mai bine temerile si retinerile si sunt mai orientati catre solutii. Aplica cu succes principiul : "valoarea mea este aceeasi" si sunt mai puternici emotional. Cele 2 ore dedicate parintilor la finalul taberei sunt ca o gura de aer proaspat care te ajuta sa constientizezi o parte din greselile pe care le faci, involuntar, ca parinte, si efectele lor. Ca exemple de schimbari pot sa amintesc: Miruna nu se mai teme sa-si sustina punctul de vedere in fata unui adult si nu se mai supara asa repede. Mario este mult mai increzator si sigur pe el, iar eu incerc sa nu mai fac presupuneri si sa fac diferenta intre ceea ce este "despre mine" si ceea ce este "despre ei".Sunt doar cateva, lista este mai lunga. Cred sincer ca un asemenea program ar trebui sa fie introdus ca disciplina obligatorie in programa scolara, dar pana atunci nu pot decat sa va multumesc pentru ceea ce faceti si sa recomand cu drag programul tuturor parintilor care isi doresc sa creasca copii puternici si independenti emotional. Sunteti o echipa extraordinara!
 • Elena Anfimov acum un an
  Cand mama m-a trimis in tabara cu scopul de a-mi rezolva problemele cu nervii, mi-am dat ochii peste cap. Cum ma ajuta o tabara sa-mi rezolv problemele si frustrarile pe care le am de ani intregi? Insa, acum, practicand ce am invatat la atelierele de inteligenta emotionala, sunt o persoana mult mai linistita. Nu ma enervez aproape niciodata, si sunt în sfarsit independenta emotional de parerea altor oameni. Pasaport pentru succes mi-a deschis ochii iar acum pot spune ca sunt fericita cu propria persoana, indiferent de ce spun cei din jurul meu, valoarea mea e aceeasi.
 • Sim m-a ajutat sa inteleg ca indiferent de situatie, trebuie sa raman calm. Trebuie sa am incredere in mine si sa-mi repet in fiecare zi ca pot sa o fac.
 • Rebecca acum un an
  Tabăra pps nu e o tabăra obișnuita, e locul care te ajuta sa te dezvolți din punct de vedere emoțional, sa înlături fricile și sa privești din alta perspectiva relațiile cu persoanele din jurul tău!
 • Isa Cantor acum un an
  Sim e persoana care ma ajutat sa am încredere în mine. E cea care a venit si mi a spus toate calitățile mele. Cea care ma îndrumat si ma ajutat in momentele grele. Ea ne intelege si ne asculta. Ea ma făcut sa vad altfel viata si sa gandesc totul total diferit. Ma ajutat să ii inteleg pe alti si sa ii pot ajuta la rândul meu cu ce pot. Eu vreau sa devin pedagog si am în plan sa o fac cu tehnicile învățate în tabăra.

Adauga un comentariu