Încredere în sine în școli - Pasaport pentru Succes

Inteligență Emoțională și încredere în sine în școli

Evenimentul se va desfasura in 15 orase in perioada 22 aprilie – 5 iunie 2019 si are ca obiectiv punerea la dispozitia adolescentilor, parintilor si a profesorilor a catorva tehnici simple si practice care sa creasca increderea de sine si sa reduca sentimentul de teama legat de scoala, teste, examinari.

De ce?

• Pentru ca increderea in sine este cea mai importanta abilitate necesara pentru a avea succes, atat in viata personala cat si cea profesionala
• Pentru ca in scoala, de cele mai multe ori, increderea in sine este distrusa prin comparatii, critici si amenintari
• Pentru ca 1 din 2 copii sunt hartuiti prin cuvinte, atingeri sau prin simplu fapt ca sunt martori la hartuirea altui elev
• Pentru ca daca vrem sa invete, e nevoie sa le cultivam credinta ca pot sa o faca
• Pentru ca de multe ori le cerem rezultate si nu ne dam seama ca modul in care o facem le distruge imaginea de sine
• Pentru ca adolescentii care au incredere in sine se implica in mai multe proiecte, invata mai usor si isi aleg cu grija prietenii
• Pentru ca exista o forumala a increderii in sine
• Pentru ca profesorii si parintii au nevoie si ei insusi de incredere in sine
• Pentru ca imi doresc ca in tara mea, elevilor sa le fie drag sa invete
• Pentru ca ei sunt generatia de maine si avem nevoie sa creada in fortele proprii
• Pentru ca se poate si altfel. Exista tehnici pozitive de relationare cu elevii/copiii

Despre ce discutăm?

 • Pentru adolescenti: formula increderii in sine
 • Pentru parinti: formula increderii in sine + ce sa faca ca sa dezvolte increderea de sine la copii
 • Pentru profesori: formula increderii in sine + ce sa faca ca sa dezvolte incrderea de sine la elevi
 • Diferenta dintre inteligenta generala si inteligenta emotionala – De ce dezvoltarea increderii in sine, a controlului emotiilor, lucrul in echipa si creativitatea conteaza mai mult decat notele
 • Emotiile – de unde vin, cum ne afectecteaza, piramida emotiilor, cum renunt la emotiile care imi fac rau
 •  Formula pentru incredere in sine 
 • 10 comportamente pe care le fac cand am incredere in mine
 • Comportamentul non-verbal: pozitia corpului, vocea, privirea
 •  Cele 4 obiceiuri mentale care ma ajuta sa imi dezvolt increderea in sine
 • Imaginea de sine: legatura dintre cum ma vad si rezultatele mele 
 • Teama de a gresi si teama de a fi respins 
 •  Codurile pentru emotiile care ma ajuta sa am incredere in mine 
 • Cum il schimb pe “Nu pot” 
 • Ce pot face si spune profesorii 
 •  Ce pot face si spune parintii 
 •  Ce pot face adolescentii daca profesorii si parintii nu fac ceea ce ii ajuta

Cine sustine seminarul?

simona ciff

Simona Ciff, este dr. in Stiintele Educatiei, psiholog si trainer. Aria ei de expertiza este inteligenta emotionala, educatia si parentingul.

A pus bazele mai multor programe de dezvoltare a inteligentei emotionale pentru adolescenti, parinti si profesori.

A creat o comunitate de adolescenti unde acestia primesc sprijin si isi dezvolta abilitatile emotionale si o comunitate pentru parinti.

Mai multe detalii despre activatatea Simonei gasiti pe situl ei.

Preț

Evenimentul este gratuit

Costurile sunt suportate de Asociatia Adventure Life. Cativa antreprenori, unul pana la acest moment, s-a oferit sa ne ajute cu inchirierea salilor.

Cu ce ne poti ajuta

cu distribuirea evenimentului in grupurile de profesori, părinți si adolescenți, sa ne recomanzi o sala potrivita pentru eveniment in orașul tău.

Diplome

Toți participanții primesc diplome de participare. Cadrele didactice vor primi doua diplome: una de participare la curs si alta de implicare in voluntariat in cadrul programului "Încredere in scoli, nu teama"

Ce spun participanții?

 • Sper să îți poți păstra dinamismul în atingerea scopului programului pe care îl concepi. Privind din interiorul sistemului și cunoscând mai bine unele aspectele legate de calitatea umană a profesorului contemporan, cred că sistemul în sine va opune o doză de rezistență la orice tip de schimbare propus. Dar, ceea ce am reușit să observ la tine este perseverența cu care reușești să aduci la îndeplinire vise aparent irealizabile. De aceea sunt convins că și acesta poate deveni un proiect de succes purtând marca ta înregistrată. Să ai o seară faină și o noapte liniștită.
   
  Nicu Bujor acum un an
  Vorbeam acum ceva timp despre oameni care fac istorie în educație…. Simona, ești unul din acești oameni! ✔️Îți mulțumesc pentru că lucrezi la visul tău de a lucra pentru visele celorlalți! ✔️Și pentru cea mai potrivită lecție de gramatică. Diateza reflexivă arată că acțiunea este făcută de subiectul gramatical, dar este și suferită de acesta. “Eu mă supăr, tu te superi… Eu mă stresez, tu te stresezi…” 🙂
   
 • Buna! Sunt profesoara cu “cativa” ani de experienta in invatamantul romanesc, dar vad, simt, cred ca este nevoie de transformarea pe care o propui, Simona. Te-am gasit tarziu pentru a ma putea inscrie la activitatile din 2020, dar VREAU sa vin alaturi de voi ca sa invat si sa dau mai departe … Multumesc!
   
 • Niste Daniela acum un an
  Sunteți minunată! Știu că sunt pe drumul bun.Vă îmbrățișez și tare as dori sa puteți ajunge în scoala mea, sa sustineti un seminariu.
   
 • Dragos Maria Nicoleta acum un an
  Sim este o persoana absolut minunata! Frumoasă la chip și la suflet, iubitoare, înțelegătoare, care cu inima deschisă ne împărtășește din experiența și înțelepciunea ei, ne direcționează pe calea creșterii stimei de sine prin cuvinte și acțiuni concrete, aplicate pe noi înșine întâi, ca astfel să putem să aplicăm și noi cu ai noștri copii. Reușește sa facă depuneri în contul nostru emoțional ori de câte ori ne întâlnim. Surprinzător a fost pentru mine faptul ca soțul meu, care nu este ușor de impresionat, a fost profund atins de ea ca om și ca profesionist, încât m-a dus cu el la următoarea întâlnire, și apoi am mers la toate. Și a meritat din plin! E fantastică de-a dreptul și avem multe de învățat de la ea. Deja aplicăm acasă, deja se aplică și la școală câte ceva, și de abia aștept ca și copiii sa o cunoască personal și sa aducă un plus valoare și în viața lor în mod direct. Sim, te iubim și îți suntem recunoscători pentru toată iubirea, dragostea, bunătatea, timpul şi efortul pe care ni le oferi! Fie ca sa contribuim fiecare la marele vis al tău, acela de a avea următoarele generații mult mai inteligente emoțional.
   
 • Am inceput sa implementam programul conceput de Sim la scoala unde merge copilul meu. Mi se pare foarte bine structurat, si daca toate partile implicate (parinti, dascali, copii) incarca sa aplice metoda sunt convinsa ca va functiona. In familia noastra se simte deja o schimbare enorma! Imi place cand aud: “sa-mi zici 3 aprecieri” sau mami sora mea a facut ceva bine, sa primeasca recompensa. Schimbarea la mine e majora. Simt o detasare fata de situatii, stiu sa ma observ intr-o situatia, si de multe ori constientizez ca trebuie schimbat canalul. Multumesc Sim!
   
 • Krisztina Sebesi acum un an
  Cel mai mult îmi place la Sim , faptul că e sinceră , directă și nu vorbește doar de teorii ci dā exemple clare din viața reală . Datorită programului “încredere în sine ,fiul meu merge cu drag și fără frică la școală și pentru asta îi mulțumesc Simonei. SIM ești ceea mai tare Te iubesc și îmi place de tine.
   
 • Durugy Viorica acum un an
  Mulțumesc lui Dumnezeu pentru oportunitatea de a fi cunoscut un OM precum doamna Cif, mulțumesc, doamnă , pentru minunatele exemple de bune practici.
   
 • Dragos Maria Nicoleta acum un an
  Sim e o persoană absolut fantastică! E atât de specială, încât soțul meu, care nu e ușor de impresionat, a fost atât de profund impactat de Sim încât m-a luat cu el la următorul eveniment. Am fost și eu de-a dreptul impresionata. Apoi am mers și la următoarele. Și a meritat din plin! Am întâlnit o persoană calmă, caldă, frumoasă la trup și la suflet, care ne împărtășește cu drag despre cum să ne creștem stima de sine nouă și copiilor noștri, despre curaj, reguli, consecințe și recompense. Are tăria să ne vorbească din experiențele ei, să ne asculte, să ne susțină şi să ne încurajeze. Ne-a câștigat încrederea,iubirea și recunoștința noastră. Te iubim Sim şi îţi mulțumim pentru că ai ales să exişti în viețile şi inimile noastre şi ne-ai primit în inima și viața ta! De abia aștept să te cunoască și copiii noștri, pentru ca ești un model pentru noi și pentru ei!
   
 • Dragos Maria Nicoleta acum un an
  Programul “Inteligență emoțională în școli, nu bullying” este pur și simplu fantastic! Ne ajută să ne vedem și să ne înțelegem “programele” pe care le rulăm zilnic, să le recunoaștem la părinții și copii noștri, și ne încurajează să le înlocuim cu acelea pe care le dorim. Primim tehnici și fraze concrete, aplicate pe noi înșine întâi, și apoi pe copii, despre cum să ne creștem încrederea de sine. Devenim mai înțelegători față de ceilalți, fără a îi critica. Trecem de pe frecvențele joase (rușine, vină, frustrare) pe frecvențe mai înalte (curaj, iubire, fericire și tindem către pace). E important să facem depuneri cât mai dese în conturile emoționale ale celor din jur, preferabil pe limbajul lor de iubire. Am înțeles că fiecare avem un rol important în a deveni și a crește Oameni sănătoși, fericiți, care aleg să Acționeze ( NU să reacționeze). Deja cei 3 copii ai noștri știu ca e ok sa greșim, oricare din noi (părinți și copii), din greşeli învățăm, valoarea noastră rămâne la fel, însă suportăm consecințele, care au fost stabilite dinainte, cu calm. E sănătos să avem reguli, recompense, dar și consecințe. Iar Sim e o persoana atât de caldă, iubitoare, frumoasă la chip și la suflet, încât e o plăcere absolută să te afli în preajma ei. Și dăruiește din înțelepciunea ei într-un mod atât de natural, încât impacteaza fiecare viață cu care vine în contact! Atât eu cât și soțul meu iti mulțumim frumos, Sim! Te iubim, ne place de tine și ai o valoare incomensurabila pentru noi! De abia așteptăm următoarele evenimente!
   
 • Cristina acum un an
  Simona e Dumnezeu pentru cei care vor sa o asculte. Am luat-o in brațe și am primit cea mai pozitivă energie pe care am simțit-o vreodată. Sunt recunoscătoare pentru ca exiști, Simona! Te iubesc!
   
 • Ciubotariu Ancuța acum un an
  Felicitări pentru inițiativă și pentru dorința de a-i învăța și pe alții cum să semene bine și frumos în lume! Mulțumesc!!!
   
 • Gabriela Ariton acum un an
  Esti un om minunat! Am pus in practica, la clasa mea, activitatea intitulata Posta aprecierilor. Pe un perete din clasa au adus copiii plicuri colorate pe care si-au scris numele. La finalul activitatilor isi scriu aprecieri. Le creste stima de sine si e de bineeeeee!Iti multumesc pentru toate ideile pe care ni le-ai impartasit! Cu pretuire, Gabriela Ariton,
   
 • Camelia S acum un an
  Multumesc mult! A fost un seminar constructiv si de real folos, care sper sa ma ajute in activitatea mea de părinte a 2 fetițe si in cea de dascăl cu cei mici.
   
 • A fost super atmosfera la Sebes, multumesc pentru ocazia de a invata lucruri noi si interesante, dar mai ales imi doresc sa se vada o schimbare in bine la cei prezenti.
   
 • Diacon Paula acum un an
  Participarea la seminar mi-a adus în atenție o viziune inedită asupra modului în care putem aborda atât orele petrecute cu copii la școală, cât și modul în care ne comportăm în viața de zi cu zi.
   
 • Dana Mironescu acum un an
  Multumesc! A fost o experienta de neuitat pentru mine ca si mamă, ca și cadru didactic, ca și director! Cu respect….
   
 • Precesniuc Loredana acum un an
  Multumesc! O experienta placuta, de suflet!
   
 • Alexandra Cirstean acum un an
  Mulțumesc mult pentru cele 3 ore minunate petrecute la Rădăuți! Am început să aplic la clasa tehnicile antibullying și energizerile. Mulțumesc! Multă bucurie în tot ceea ce faceți!
   
 • Felicitari Simona, faci o treaba extraordinara ! Am participat la doua seminarii de la care am avut de invatat lucruri extraordinare si fiica mea a fost in tabara unde a reusit sa isi creasca increderea in sine , a reusit sa schimbe frecventa frica FM in curaj FM . Multumim esti un om minunat si te iubim SIM SIM!
   
 • O gramada de idei minunate, practice si pline de sens despre cum putem schimba , in bine, modul in care este programata mintea noastra. Superb!
   
 • Mihaela Amaritei acum un an
  Un curs interesant, captivant si motivant! Te iubesc, Simona!
   
 • Georgescul Veronica acum un an
  A fost Wow❤️Multe din cele discutate le regăsesc demult in viata mea,iar ka altele inca Tb sa exersez.Multumesc!
   
 • Loredana Pascal acum un an
  Am participat la seminarul de la Rădăuți. Am sorbit cuvintele Simonei, mi-am recunoscut greșelile in relația cu copiii mei,cu elevii mei, cu cei din jurul meu, cu mine …De fapt, am de mult nu am trăit atât de intens! Today is the first day of the rest of my life… Oricum, stă în puterea mea să schimb lucrurile! Mulțumesc, Sim! Te iubesc!
   
 • Am participat la seminarul sustinut ieri si m-am simtit extraordinar. As vrea ca lucrurile sa mearga si in scolile noastre asa cum le-ai expus tu, doar ca noi, dascalii suntem prinsi undeva in acel lant ,, comunist si traditionalist” si nu putem intelege ca oamenii evolueaza, ca noi trebuie sa ne schimbam mentalitati pentru a forma generatii de copii sanatosi. Sunt profesor de sprijin si crede-ma de multe ori incerc sa abordez si sa-i incurajez si pe colegii mei sa- schimbe putin atitudinea fata de procesul de invatare, dar e tare greu. Mi-a facut placere sa te cunosc si sa ascult informatiile si tehnicile prezentate.
   
 • Mihalca Gabriela acum un an
  Felicitari Simona! Esti un om minunat! Iti multumesc pentru toata dragostea, entuziasmul si informatiile oferite!
   
 • Marcela Bratu acum un an
  Am participat ieri la conferința ,,Încrederea in sine in școli”. Azi, la festivitatea de premiere a elevilor din cadrul proiectului educațional ,,Suflet de copil … creativ”(al cărui coordonator sunt) le-am vorbit celor prezenți despre încrederea în sine (3 obiceiuri nonverbale). Au fost în jur de 100 de copii, unii însoțiți de către părinți. A fost super!!! Îți mulțumesc pentru ceea ce faci. Consider ca prezența mea la curs nu a fost întâmplătoare.
   
 • Argentina acum un an
  Am fost la seminar. Inca o caramida in reusita mea de a-mi creste copilul cu rabdare, calm si intelegere.
   
 • Sunt atât de încântată că te-am cunoscut. Am învățat enorm de multe lucruri. Mi-ai schimbat concepția despre oameni. Ești MiNuNaTă!
   
 • Cristina acum un an
  Sim, a fost o experienta minunata! Vreau sa stii ca te port in gandurile mele si sunt recunoscatoare ca te-am descoperit. Am invatat ca a gresi ( si imi mai spunea cineva in urma cu ceva timp, si nu am crezut) este ceva normal, sa fii autentic este cel mai important. Invat sa ma iubesc si sa-mi placa de mine!
   
 • Emanuela Miuta acum un an
  FELICITĂRI!!!!!! A fost o experiență minunată pentru mine. Te iubesc,Sim!Imi doresc foarte mult să mai particip la seminarele tale.Am învățat să spun mai des,,te iubesc”,să cred în valoarea mea,,,mă iubesc și-mi place de mine”. MULT SUCCES ÎN CONTINUARE!!!!!
   
 • Bondariu Mihaela acum un an
  Felicitari pentru eveniment! Deja am inceput sa aplic cateva metode la clasa. Succes in activitati!
   
 • Adriana Andrei acum un an
  Întâlnirea cu tine de la Constanta a fost minunata. M-a ajutat atât ca si cadru didactic dar si in relatia cu, copiii mei.
   
 • Celina Ivan acum un an
  A fost o activitate extrem de benefică, am rămas cu codurile impregnate și încerc să mi le repet zilnic.
   
 • Felcia Opran acum un an
  Am fost la seminar si am fost foarte impresionata de volumul mare de informatii referitoare la inteligenta emotionala.Sa stii ca eu chiar de a doua zi am inceput sa le spun elevilor mei “Te iubesc”.Am uitat sa-ti spun ca predau si matematica si am emotii mari pentru elevii mei ,ca uite se apropie Bac-ul. E-mailul pe care ti-l trimit este de recunostinta ca parca s-a schimbat ceva in stilul meu de relationare cu elevii,ca am inceput sa-i motivez mai mult si mi-a placut f.f.f.f. mult ceea ce ne-ai spus la seminar. Iti doresc multa sanatate si succes in activitatea ta care schimba atitudini in bine!
   
 • Moscalu Cismina acum un an
  Te iubesc, Simona! Intr-o lume in care e greu sa Exersez recunoștința și să marturisesti iubirea, tu faci astea cu tot sufletul. Și o faci pentru cei mici! Admirabil! Te iubesc!
   
 • Ioa Berg f acum un an
  Foarte bine punctează Sim la seminariile pe care le tine.
   
 • La Oradea toate se intampla frumos, dupa cum tu spuneai, Simona. Intr-adevar, totul a fost frumos, util si binevenit. O experienta care ma ajuta sa fiu pozitiva la clasa indiferent de situtiile care, inevitabil apar si pe care vreau sa le gestionez asa cum ne-ai invatat. Multumesc, te iubesc!
   
 • Cristina Ioana acum un an
  Am fost foarte placut impresionată de derularea întregului seminar. Simona a reușit cu brio să întrețină atmosfera placuta pentru câteva ore, uimindu.ne cu informațiile interesante. Deși mulți dintre noi stim ce e aceea iubire fata de aproapele, cu toate acestea “uităm”sa o arătăm! Am invatat ca din lucruri simple si frumoase se pot modela copiii. Sa nu uitam sa zâmbim, caci viata reprezinta un dar, nu o povara; “bine faci, bine găsești!” Mulțumim Simona Ciff pentru trăirile frumoase avute alaturi de tine la seminarul de la Sibiu!🍀
   
 • Mioara B acum un an
  PPS Alba Iulia-seminar despre EMOȚIILE noastre -interesant prin informațiile relevante și prin modul ”viu” de derulare ! A fost la fel de interesant să urmăresc ”jocul” de priviri dintre cei prezenți: elevi/profesori sau elevi/părinți când Simona …”atingea” adevăruri sensibile . Mulțumiri pentru experiența trăită…elevi,părinți și profesori de la Sebeș! Sunteți o echipă super…vă iubim!
   
 • Alina Pintilii acum un an
  Multumim, Sim, pentru minunata experienta de aseara, de la Bucuresti! De azi dimineata o tin continuu cu multe din cele invatate de la tine, iar adolescenta mea fiica, de 19 ani, imi soarbe cuvintele! Te vom contacta si ne vom programa, ca la anul sa ai Scoala 165, din Bucuresti, in vedere! Te iubim!
   
 • Raluca Marin acum un an
  Draga Sim, a doua zi am intrat in clasa cu zambetul pe buze, desi afara ploua cu galeata, iar copiii ma asteptau, ca de obicei, suparati unul pe celalalt! Am inceput ziua( nu orele) discutand ce ne bucura, ce ne aduce o stare de bine. Si, cand se asteptau mai putin, am spus simplu: VA IUBESC! Uimire, liniste! 😮😮😮Ce a patit doamna? 😁 Doamna nu a patit nimic! Doamna este bine si si-a reamintit ca sta acolo, cu ei, pentru ca ii iubeste! Plange, se bucura, simte alaturi de ei, pentru ca ii iubeste! Insa a uitat sa le spuna si lor! Chiar daca ei simt iubirea ei, faptul ca au si auzit-o face minuni! Am realizat ca lor li se spune foarte rar TE IUBESC! Iubirea sta la baza tuturor celor pe care le facem! Daca nu ii invat asta, atunci nu pot sa le cer sa iubeasca! Multumesc, Simona!
   
 • Buna Simona ! Iti multumesc pentru ca te-am cunoscut ,pentru modul de prezentare,pentru ce am invatat ! De pe 17.05 2019 ,,ma iubesc si imi place de mine ! ” ,chiar si atunci cand am o zi mai proasta.
   
 • Bogdana Bucsa acum un an
  Informatie este multa si la indemana tuturor celor care vor, simt si inteleg, insa tu, Simona, esti transformatoare. Modul in care transmiti, paralela cu experientele personale, naturaletea si sinceritatea ta, mi-au atras atentia. Esti unica, ca noi toti, detasata, dar totodata implicata, imperfecta, dar perfecta asa cum esti! Multumesc!
   
 • Draga Simona, Iti multumesc tie si echipei tale pentru frumoasa si benefica experienta de la Cluj 22.05.19 Esti bestiala !!! Sunteti magnifici !!! P.S.Nu Ma Mai Enervez 😇
   
 • Cunostintele teoretice e nevoie sa ia forma practica. Asta am apreciat cel mai mult la PPS Cluj, faptul ca datele stiintifice au prins un contur practic si mai mult decat atat am plecat acasa imbogatita cu idei despre ce si cum pot sa fac cu copiii la clasa. Cat despre tine Simona, am admirat pasiunea si valorile cu care te-ai prezentat in fata noastra. Multumesc!
   
 • Sorana Necula acum un an
  Am participat la foarte multe cursuri/ conferinte/ seminarii in viata mea, dar in niciuna dintre ocazii nu am simtit apelul catre fiinta mea launtrica si catre sanitatea relatiilor cu ceilalti ca si in cazul PPS Cluj (22.05.2019). E o experienta transformatoare, e o experienta din care TU ca om, parinte, profesor iesi imbogatit! Multumesc pentru sansa!
   
 • Coman Teodora-Ioana acum un an
  PPS Sibiu – o experiență de cunoaștere și autocunoaștere, o confirmare a unor intuiții sau idei, o viziune atât de clară ce ar putea să ne ajute dacă ne acceptăm limitele și dacă vrem să le depășim. M-a surprins să văd lacrimi în ochii unora dintre participanți, semn că au fost atinse zone sensibile. Succes, felicitări și mulțumiri!
   
 • Ciuras Angelica Veturia acum un an
  Seminarul la care am participat luni,20 mai la Timisoara a fost extraordinar.Mi-au placut foarte mult tehnicile prezentate.Ar fi bine sa se prezinte in cat mai multe scoli.Multumesc si astept sa-mi trimiteti cele 10 comportamente pe mail si daca se poate sa-mi trimiteti intreaga prezentare.Va iubesc!
   
 • Bună Simona! A fost o plăcere să particip la conferința de la București, în primul rând îți mulțumesc că mi-am îmbogățit bagajul informațional mai ales pe partea gestionării propriilor emoții. Îmi doresc să mai particip dacă voi mai avea ocazia. Te iubesc Simona! Valoarea mea este aceeași, mă iubesc și îmi place de mine!
   
 • Silvia Nicolescu acum un an
  Am auzit astăzi un profesor universitar spunând că suntem diferiți și nu toți suntem egali. În secunda următoare, m-am gândit la tine, Simona, și m-am trezit spunând că valoarea noastră ca oameni este aceeași. Îți mulțumesc pentru minunata lecție de viață pe care ne-ai oferit-o cu atât de multă naturalețe. Mă iubesc și îmi place de mine…
   
 • Floria Raluca acum un an
  Mă iubesc și-mi place de mine!!! Îi iubesc pe toți elevii mei!!! Multumesc, Simona!!! Te iubesc 😍
   
 • Ionuț Drăgan acum un an
  Informațiile primite sunt de ajutor și au un impact destul de puternic, te fac să realizezi că toți sunt la fel și ca suntem diferiți doar prin competențe, valoarea noastră umana fiind aceeași, cred ca este util atât pentru adulți care pot extrage informații privind modul de abordare al adolescenților, cât și pentru adolescenți care pot sa aplice dacă nu toate, măcar o parte din rezolvările pentru situațiile în care s-au regăsit. Mulțumim de vizita la Onești! ❤️
   
 • Cristina acum un an
  Mi-a plăcut foarte mult conferința de la București, am găsit foarte multe sfaturi practice și foarte utile! Mulțumim ca ne_ai învățat cum sa creștem competentele , ca valoarea noastră este aceeași, sa ii privim cu iubire pe cei de lângă noi asa cum ne învață Dumnezeu în Cuvântul Sau! Mult succes în continuare! Cu mult interes voi participa de câte ori am ocazia și recomand și altora! Va ror sa îmi trimiți și mie pe email conferința! Mulțumesc mult!
   
 • Pentru mine conferinta a venit cu un aport informational aparte mai ales pe partea de gestionare a emotiilor. A fost o placere sa fiu prezent la Brasov la: “increderea de sine in școală”
   
 • Corina Bechir acum un an
  Aş recomanda acest seminar datorită faptului ca te face sa intelegi că modul de abordare a fiecărei persoane este important, atât pentru tine ca şi dezvoltare personală cât şi pentru cei cu care interacţionezi! Fiecare individ este special şi are valoare. Am petrecut o după-amiază placută şi constructivă! Vă Mulţumesc!