Public Speaking si Comunicare - Pasaport pentru Succes

Public Speaking si Comunicare

Program ONLINE de dezvoltare a abilitatii de a vorbi in public si de a comunica pentru ADOLESCENTI

Vorbitul in public  este una din cele 5 abilitati de baza de care are cineva nevoie pentru a reusi in viata. Este nevoie sa vorbim in public cand suntem ascultati la scoala, cand suntem in fata unui grup de prieteni, cand mergem la un interviu sau cand ne prezentam un proiect.

Cu toate ca avem nevoie atat de mult de aceasta abililtate, cea mai des intalnita teama a oamenilor este de a vorbi in public. In spatele acestei temeri sta teama de a gresi si rusinea ca ceilalti vor rade de noi. Adolecentii care invata sa vorbeasca in public, care stiu ce sa faca cand gresesc si isi inving teama ca ceilalti rad de ei, reusesc sa isi foloseasca mai bine cunostintele si potentialul.

Vorbitul in public ii va ajuta sa se prezinte mai bine la un interviu, sa ia cuvantul in orice situatie in fata oricarui public, sa raspunda la probele orale, sa isi sustina ideile atunci cand nu sunt de acord cu grupul

Programul Pasaport pentru Succes “Public Speaking” a fost conceput pentru adolescenti pentru a-i ajuta sa isi dezvolte abilitatile necesare pentru a vorbi in fata unui grup si a unei audiente.

Adolescentii exerseaza “pe viu” crearea discursului, organizarea spatiului in care urmeaza sa vorbeasca, folosesc instrumentele de prezentare (microfoane, sisteme de sunet, flipchart, videoproiector, promter) si gestioneaza diferite probleme tehnice, de organizare sau din public care pot sa apara.

Abilitatea de a vorbi in public a devenit si mai importanta in 2020, odata cu evenimentele declansate de pandemie.

Teama de a vorbi în public

Structura prezentarii

Prezetarea

Gestionarea publicului

Cum imi aranjez spatiul

Exercitii Practice

Dacă vrei ca adolescentul tău:

tabara public speaking
 • Sa nu-i fie teama sa se prezinte la un interviu, examen, sa ia cuvantul in fata unui grup, sa faca cunostinta cu cineva, sa vorbeasca in public.
 • Sa stie cum sa-si foloseasca expresia fetei, tonul si pozitia corpului cand vorbeste in public
 • Sa stie care e FORMULA unui discurs clar si de succes
 • Sa stie ce sa faca daca greseste in timpul discursului
 • Sa nu se piarda cu firea cand nu stie sa raspunda la intrebari in public

Preț 480 lei

Bonusuri

Înscriere

Ce spun participanții?

 • Un om minunat, cu atata iubire si empatie. Am invatat foarte mult la cursuri, orele parca au zburat.
   
 • Andrei S. acum un an
  Astazi am avut primul meu discurs in fata a unor persoane pe care nu le cunosteam. Am facut un pas mare in viata mea si asta s-a datorat taberei tale. Mai am lucruri de imbunatatit inclusiv miscarea corpului si gestinoarea emotiilor dar am reusit sa fac partea importanta Love you a lot Sim❤❤❤
   
 • Ralu❤🌈 acum un an
  În tabăra de Public Speaking am invatat cum sa înving frica de respingere si de rusine,cele 10 greseli de comunicare si sa zâmbesc atunci când greșesc si cand ma judeca ceilalti.Merita sa încercați aceasta experienta unica in viata voastra ca sa aveti incredere in voi si sa depășiți limitele!Te iubesc Sim si iti multumesc ca mi-ai schimbat viata!
   
 • Katia acum un an
  Am învățat sa îmi înving frica de respingere, sa zâmbesc chiar și când greșesc si sa iubesc necondiționat.
   
 • David Mihuța acum un an
  Am renuntat la frica de respingere si am socializat cu multe persoane noi. Voi reveni in aceasta tabara! Recomand!
   
 • Mihaela Amaritei acum un an
  Un curs interesant, captivant si motivant! Te iubesc, Simona!
   
 • In tabara am invatat ca trebuie sa te accepti, sa te iubesti si sa ai incredere in tine indiferent de ce spun altii pentru a avea succes in viata dar di in relatiile cu cei din jur. Noi emanam energie si suntem toti interconectati ,de aceea emotiile noastre negative ii afecteaza si pe ceilalti.”Sunt responsabil pentru propriile emotii”.
   
 • Craiova💪🏻 #3 acum un an
  Un loc super misto din care chiar am avut ce invata. Nimeni nu ne a discriminat pentru ceea ce suntem,nu am fost certați și ni s a arătat mereu când am greșit și soluția la ce putem face. Va mulțumesc tuturor efectiv!!!! Fusei aici, făcui asta!
   
 • Ale🍭 acum un an
  Sincer, este cea mai tare tabără în care am mers vreodată. Mi.a schimbat viata, m.a ajutat sa renunț la fricicile, rusinile mele și sa spun “Te iubesc! ❤️”. Recomand aceasta tabără tuturor adolescenților care simt ca vor sa facă o schimbare. #valoareameaeaceeasi I❤️U, Sim!
   
 • Nicoleta Hirceaga acum un an
  Pentru noi a fost o experienta extraordinara care sper ca nu se va opri aici. Asteptam cu nerabdare urmatoarele tabere. Efectele sunt vizibile in timp atat in ceea ce-i priveste pe copii cat si in ce ne priveste pe noi, parintii. Copii sunt mai increzatori si mai deschisi, isi gestioneaza mai bine temerile si retinerile si sunt mai orientati catre solutii. Aplica cu succes principiul : “valoarea mea este aceeasi” si sunt mai puternici emotional. Cele 2 ore dedicate parintilor la finalul taberei sunt ca o gura de aer proaspat care te ajuta sa constientizezi o parte din greselile pe care le faci, involuntar, ca parinte, si efectele lor. Ca exemple de schimbari pot sa amintesc: Miruna nu se mai teme sa-si sustina punctul de vedere in fata unui adult si nu se mai supara asa repede. Mario este mult mai increzator si sigur pe el, iar eu incerc sa nu mai fac presupuneri si sa fac diferenta intre ceea ce este “despre mine” si ceea ce este “despre ei”.Sunt doar cateva, lista este mai lunga. Cred sincer ca un asemenea program ar trebui sa fie introdus ca disciplina obligatorie in programa scolara, dar pana atunci nu pot decat sa va multumesc pentru ceea ce faceti si sa recomand cu drag programul tuturor parintilor care isi doresc sa creasca copii puternici si independenti emotional. Sunteti o echipa extraordinara!
   
 • Elena Anfimov acum un an
  Cand mama m-a trimis in tabara cu scopul de a-mi rezolva problemele cu nervii, mi-am dat ochii peste cap. Cum ma ajuta o tabara sa-mi rezolv problemele si frustrarile pe care le am de ani intregi? Insa, acum, practicand ce am invatat la atelierele de inteligenta emotionala, sunt o persoana mult mai linistita. Nu ma enervez aproape niciodata, si sunt în sfarsit independenta emotional de parerea altor oameni. Pasaport pentru succes mi-a deschis ochii iar acum pot spune ca sunt fericita cu propria persoana, indiferent de ce spun cei din jurul meu, valoarea mea e aceeasi.
   
 • Sim m-a ajutat sa inteleg ca indiferent de situatie, trebuie sa raman calm. Trebuie sa am incredere in mine si sa-mi repet in fiecare zi ca pot sa o fac.
   
 • Rebecca acum un an
  Tabăra pps nu e o tabăra obișnuita, e locul care te ajuta sa te dezvolți din punct de vedere emoțional, sa înlături fricile și sa privești din alta perspectiva relațiile cu persoanele din jurul tău!
   
 • Isa Cantor acum un an
  Sim e persoana care ma ajutat sa am încredere în mine. E cea care a venit si mi a spus toate calitățile mele. Cea care ma îndrumat si ma ajutat in momentele grele. Ea ne intelege si ne asculta. Ea ma făcut sa vad altfel viata si sa gandesc totul total diferit. Ma ajutat să ii inteleg pe alti si sa ii pot ajuta la rândul meu cu ce pot. Eu vreau sa devin pedagog si am în plan sa o fac cu tehnicile învățate în tabăra.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.