Pasaport pentru Succes 
Educatie Financiara


Tabara de inteligenta financiara pentru adolescenti

A sti de unde vin si unde se duc banii, e una din cele mai importante abilitati de care au nevoie adolescentii pentru a deveni responsabili si independenti. "Vreau" poate fi inlocuit cu "ce pot sa fac ca sa obtin banii sa imi cumpar X". Adolescentii pot invata cum sa participe la veniturile familiiei si cum sa fie responsabili cu cheltuielile. 

Adolescentii vor fi initiati in tabara cu cele 5 principii ale Educatiei Financiare, le vor practica si vor primi sugestii de cum le pot aplica acasa impreuna cu parintii. 

In tabara, participantii vor primi la intrare banii taberei (PPS) si vor plati pentru toate serviciile (masa, dulciuri, cursuri) si vor avea posibilitatea sa castige bani prin serviciile pe care le presteaza (ajutor in derularea activitatilor, propria afacere, servicii pentru ceilalti participanti) si vor fi premiati pentru banii care reusesc sa-i economiseasca.

La seminarul de la sfarsitul taberei, parintii vor primi sugestii de cum pot continua dezvoltarea acestor abilitati acasa. Suportul oferit de echipa noastra continua si dupa tabara. 

Dorim sa crestem impreuna o generatie responsabila, cu incredere in ei si cu abilitati de a obtine venituri si a le gestiona cu responsabilitate.

Ateliere si activitati

Principiul 1

Sunt responsabil
De unde vin banii
Circuitul banilor: cat castig vs. cat cheltui
Jurnalul veniturilor si cheltuielilor mele

Principiul 2

Daca vreau ceva, e nevoie sa fac ceva
Banii nu pica din cer
Ce pot face sa castig bani?

Principiul 3

Banii zboara daca nu am grija
Diferenta dintre dorinte si nevoi
Cum imi repartizez banii care ii castig
Cati bani pun deoparte pentru intretinere, econimii, distractii, charity
Cum economisesc

Principiul 4

Cum ma disciplinez?
Cum rezist tentatiei de a cheltui doar pentru ca am vazut ceva ce imi place?

Principiul 5

Planul meu financiar pentru viitor

Activitati outdoor

Drumetii
Parc de aventura
Cursa cu obstacole
Atelier de supravietuire
Jocuri de apa/zapada 
Jocuri de echipa
Tir cu arcul si airsoft

Daca vrei ca adolescentul tau:

- Sa fie responsabil cu ceea ce isi doreste
- Sa nu cheltuie bani doar pentru ca "uite ce frumos e", "toti colegii mei au, si eu trebuie sa am", "nu pot trai daca nu am X"
- Sa se straduieasca sa participe la veniturile si cheltuielile casei
- Sa stie cat sunt cheltuielile casei
- Sa inteleaga ca banii nu ajung miraculos pe card
- Sa inceapa sa isi faca economii 
- Sa stranga bani pentru lucrurile pe care si le doreste
- Sa invete atitudinea "sunt responsabil" in loc de "vreau" si "mi se cuvine"


Pret tabara

1400 Ron
 • Perioada: 11-16 august 2019
 • Cazare si masa in pensiune 3 stele, Bran, Brașov
 • Echipamente pentru activitatile outdoor 
 • Atelierele de inteligenta emotionala si cele outdoor
 • Personal specializat: animatori, monitori, instructori, psihologi
 • Poze/filme din tabara
 • Activitatile outdoor, trainerii si facilitatorii
 • Materialele de training, tricouri , mape, diplome, pasapoarte
 • Pretul NU include transportul pana in tabara

Bonusuri

 • Seminar pentru parinti in ziua in care vin sa ia copiii pentru a sti cum sa continuie dezvoltarea abilitatilor financiare acasa.
 • Grup secret de facebook pentru copii, unde vor continua sa primeasca sprijin si materiale. 

 • Grup secret si suport pe email pentru parintiInscriere

 • Locurile sunt limitate. Va rugam sa va rezervati din timp un loc.
 • Pentru rezervarea FERMA a locului, se plateste un avans de 450 de lei.
 • Pentru inscriere accesati unul din butoanele de inscriere de pe aceasta pagina   
 •          

 •                         

Ce spun altii?


 • Un om minunat, cu atata iubire si empatie. Am invatat foarte mult la cursuri, orele parca au zburat.
 • Mihaela Amaritei acum un an
  Un curs interesant, captivant si motivant! Te iubesc, Simona!
 • In tabara am invatat ca trebuie sa te accepti, sa te iubesti si sa ai incredere in tine indiferent de ce spun altii pentru a avea succes in viata dar di in relatiile cu cei din jur. Noi emanam energie si suntem toti interconectati ,de aceea emotiile noastre negative ii afecteaza si pe ceilalti."Sunt responsabil pentru propriile emotii".
 • Anghel Claudia acum un an
  Buna ziua! In această vacanță se va mai organiza si altă tabără? Am văzut anunțul ieri. Nu stiu prea multe detalii dar aș încerca pentru fiul meu. Multumesc!
 • Craiova💪🏻 #3 acum un an
  Un loc super misto din care chiar am avut ce invata. Nimeni nu ne a discriminat pentru ceea ce suntem,nu am fost certați și ni s a arătat mereu când am greșit și soluția la ce putem face. Va mulțumesc tuturor efectiv!!!! Fusei aici, făcui asta!
 • Ale🍭 acum un an
  Sincer, este cea mai tare tabără în care am mers vreodată. Mi.a schimbat viata, m.a ajutat sa renunț la fricicile, rusinile mele și sa spun "Te iubesc! ❤️". Recomand aceasta tabără tuturor adolescenților care simt ca vor sa facă o schimbare. #valoareameaeaceeasi I❤️U, Sim!
 • Nicoleta Hirceaga acum un an
  Pentru noi a fost o experienta extraordinara care sper ca nu se va opri aici. Asteptam cu nerabdare urmatoarele tabere. Efectele sunt vizibile in timp atat in ceea ce-i priveste pe copii cat si in ce ne priveste pe noi, parintii. Copii sunt mai increzatori si mai deschisi, isi gestioneaza mai bine temerile si retinerile si sunt mai orientati catre solutii. Aplica cu succes principiul : "valoarea mea este aceeasi" si sunt mai puternici emotional. Cele 2 ore dedicate parintilor la finalul taberei sunt ca o gura de aer proaspat care te ajuta sa constientizezi o parte din greselile pe care le faci, involuntar, ca parinte, si efectele lor. Ca exemple de schimbari pot sa amintesc: Miruna nu se mai teme sa-si sustina punctul de vedere in fata unui adult si nu se mai supara asa repede. Mario este mult mai increzator si sigur pe el, iar eu incerc sa nu mai fac presupuneri si sa fac diferenta intre ceea ce este "despre mine" si ceea ce este "despre ei".Sunt doar cateva, lista este mai lunga. Cred sincer ca un asemenea program ar trebui sa fie introdus ca disciplina obligatorie in programa scolara, dar pana atunci nu pot decat sa va multumesc pentru ceea ce faceti si sa recomand cu drag programul tuturor parintilor care isi doresc sa creasca copii puternici si independenti emotional. Sunteti o echipa extraordinara!
 • Elena Anfimov acum un an
  Cand mama m-a trimis in tabara cu scopul de a-mi rezolva problemele cu nervii, mi-am dat ochii peste cap. Cum ma ajuta o tabara sa-mi rezolv problemele si frustrarile pe care le am de ani intregi? Insa, acum, practicand ce am invatat la atelierele de inteligenta emotionala, sunt o persoana mult mai linistita. Nu ma enervez aproape niciodata, si sunt în sfarsit independenta emotional de parerea altor oameni. Pasaport pentru succes mi-a deschis ochii iar acum pot spune ca sunt fericita cu propria persoana, indiferent de ce spun cei din jurul meu, valoarea mea e aceeasi.
 • Sim m-a ajutat sa inteleg ca indiferent de situatie, trebuie sa raman calm. Trebuie sa am incredere in mine si sa-mi repet in fiecare zi ca pot sa o fac.
 • Rebecca acum un an
  Tabăra pps nu e o tabăra obișnuita, e locul care te ajuta sa te dezvolți din punct de vedere emoțional, sa înlături fricile și sa privești din alta perspectiva relațiile cu persoanele din jurul tău!

Adauga un comentariu