Pasaport pentru Succes

Crestem o generatie care are incredere in sine!


Am incercat ani de zile sa invatam profesorii cum sa prea astfel ca elevul sa aiba incredere in el, sa se simta motivat si sa isi dezvolte abilitati de viata. Ne-am dat seama ca va lua zeci de ani.

Tu si adolescentul tau nu aveti timp sa asteptati sa se schimbe mentalitatea profesorilor. Astfel, am decis sa ne adresam parintilor care isi dau seama ca adolescentii au nevoie de informatii, mentori si suport.

Copiii care vin cativa ani la noi fac parte dintr-o comunitate de tineri care gandesc si actioneaza diferit. Au principii, au tarie, au un grup care ii sustine.

Cercetarile din ultimii zeci de ani au demonstrat ca informatia si abilitatile obtinute in scoala nu sunt suficiente pentru ca un adolescent sa aiba succes in viata. 

80% din succes, atat in viata personala cat si in cea profesionala, este determinat de INTELIGENTA EMOTIONALA. Mai concret: poti sa ai cele mai mari note, cele mai distinse premii, daca nu sti sa te adaptezi la situatie si sa colaborezi cu cei din jur, nu vei putea sa pui in valoare potentialul pe care il ai.


Uneori cifrele conteaza

12 

Ani de lucru cu adolescenti

13467

Ore de activitati

3257

Adolescenti

485

Evenimente