PAȘAPORT PENTRU SUCCES
BUSINESS

Programe de inteligență emoțională pentru angajați

REALITĂȚI

Angajații care au abilități de inteligență emoțională sunt mai eficienți, colaborează mai bine, pierd timp și energie mai puțină pe conflicte, bârfă sau distractori.

Costurile pentru un angajat competent dar fără abilități emoționale sunt mai mari pentru firmă. Degeaba ești bun în ce faci dacă tragi echipa în jos prin conflictele și diferențele de opinii pe care le creezi.

Beneficiile unei companii care investește în inteligența emoțională a angajaților: lucru în echipă mai productiv, mai puține conflicte, adaptare mai ușoară la schimbări, mai mult autocontrol, mai multă asumare a responsabilității, empatie și productivitate.

PAȘAPORT PENTRU SUCCES BUSINESS

CE ESTE?

Pașaport pentru Succces Business este un program de soft skilluri creat special pentru companii.

Participanții au un set de abilități pe care aleg să și le dezvolte și primesc sarcini specifice care îi ajută să deprindă aceste abilități. La sfârșitul programului priesc un pașaport vizat pentru abilitățile parcurse.

Inteligența Emoțională are 25 de abilități. În cadrul programului Pașaport pentru Succces Business Basic se deprind 5 cele mai de impact abilități din cele 25: încredere în sine, controlul emoțiilor, colaborare și comunicare, perseverență și managementul timpului și activităților.

Cursuri online pentru companii

Încrederea în sine

Controlul emoțiilor

Persistență

Organizare

Comunicare

Activitati outdoor

Daca programul are loc sub forta de teambuilding, activitatile includ:

Daca vrei ca membrii echipei tale:

– Sa stie exact cum sa aplice FORMULA increderii in sine in viata reala

– Sa nu se mai simta inferiori si sa nu mai spuna ”nu pot

– Sa nu mai dea vina pe altii pentru greselile lor

– Sa-si asume responsabilitatea

– Sa nu renunte cand ceva nu ii iese din prima

– Sa se implice in proiecte

– Sa nu mai se creeze tensiuni in echipa

– Sa comunice eficient si sa verifice informatia

– Sa nu mai piarda timp si energie cu lucruri lipsite de importanta pentru companie

Ce spun oamenii

Păreri sincere ale celor ca au urmat cursurile noastre

Ioana Anca

Greu imi gasesc cuvintele dupa asa workshop. Simona, daca ar fi mai multe Simone, bullying -ul ar disparea, iar invatamantul si relatia parinte-copil, ar arata altfel. Ce noroc pe cei din Mures ca te au. Te iubesc!

Highlife

Sim e o persoană minunată care ma învățat să accept opiniile altor persoane . Înainte să o cunosc eram încrezut și credeam că le știu pe toate dar după ce am venit într-o tabără și am întâlnit o pe Sim m-am schimbat în bine am învățat să fiu mai altruist și să fiu mai deschis cu cei din jurul meu. Am mai învățat de la ea că toți suntem egali și mi-a arătat că rezultatele nu sunt totul și nu decid 100% viitorul nostru . Mulțumesc Sim te iubesc și sper să ne revedem curând.

Adriana

Și eu am participat la tabăra de inteligență emoțională pentru femei. Pentru mine a fost o experiență extraordinară. Am înțeles că sunt responsabilă pentru tot ceea ce este în viața mea și că pot evolua și pot face o schimbare fiind atentă la momentul prezent. Am primit metode și exerciții practice pentru a face asta. Deja lucrurile se schimbă, atât pentru mine, cât și pentru familia mea. Iar ingredientul secret este iubirea. Iubirea de sine și iubirea pentru ceilalți. Este un drum pe care am pornit și vrea să merg în continuare. Și ce mi se pare fabulos este faptul că o mică schimbare în atitudinea mea și felul în care ACȚIONEZ (îmi propun sa nu mai reacționez) produc schimbări în jurul meu.

Alina Dogariu

Sim ești deosebită, specială și “genială” . Ești tot ce și-ar putea dori un părinte pentru formarea și dezvoltarea personală și emoțională a copilului său. Așteptăm cu nerăbdare și taberele de educație și educație financiară. Te îmbrățișăm cu drag!

Petronela

Simona, iti sunt atat de recunoscatoare pentru toata implicarea si sufletul pe care il pui lucrand cu copiii. Esti un om minunat! Stefan s-a intors transformat din tabara PPS, deja mi-a spus ca vrea sa vina in toate taberele. In iarna are in plan tabara pentru examene, si urmeaza cea de alegerea profesiei si educatie financiara. De cand s-a intors din tabara povesteste intruna cat de diferit a fost fata de alte tabere, cat de multe lucruri noi a inteles, cate a constientizat..iar pe tine si pe Otto va adoră.. sunt foarte bucuroasa ca i-am putut oferi acest minunat dar, tabara PPS. Recomand cu mare drag!

Vlad Vergelea

Tabara aceasta m-a schimbat. Desi este a doua tabara PPS la care am mers, tot de ‘Fundamente’, ca si prima, totul mi s-a parut ca si nou, experientele au fost din nou extraordinar de speciale. Anul acesta au fost atat de multe lucruri noi pe care le-am invatat, care s-au imbinat perfect cu celelalte, lucrurile esentiale, pe care le stiam din tabara anterioara. Categoric aceasta a fost cea mai importanta experienta a mea, pentru ca m-a ajutat foarte mult sa ma dezvolt. Inainte sa vin aici nici nu stiam cat de multe lucruri pot sa ma ajute pe acest plan, cel de Inteligenta Emotionala. Iubesc aceasta tabara!!!

Bucsa Oana

Vreti sa va spun ce e super la ea? E socant de sincera, directa, “simpla” si “normala”. Pare foarte usor totul, cand o vezi si o auzi. In realitate… totul e chiar asa, super simplu. Spor in toate!

Subscribe now and receive weekly newsletter with educational materials, new courses, interesting posts, popular books and much more!