fbpx

  18 Comments

 1. Avatar
  Malina
  04/02/2021

  In cadrul acestui program am reusit sa imi maresc cunostintele in legatura cu inteligenta emotionala si am reusit sa imi fixez codurile mentale deja cunoscute cu ajutorul unor oameni minunati si intelegatori care mi-au fost alaturi la orice pas.

 2. Avatar
  Ciobanu Teodora-Maria
  04/02/2021

  In urma participarii la curs am reusit sa inteleg adevaratul sens al frazei “Valoarea mea si a celui de langa mine este aceeasi”. Imi place foarte tare sa discut pe diferite teme cu cei din jurul meu, dar de multe ori ma enervam atunci cand opiniile lor nu erau aceleasi cu ale mele, sau ei nu imi acceptau punctul de vedere. Am invatat ca ei nu “trebuie” sa imi valideze opinia, valoarea lor e aceeasi cu a mea, ceilalti au dreptul sa gandeasca ce vor si nu e nimic gresit cu asta iar eu ma enervez singura. Multumesc mult Sim si tuturor ambasadorilor, pentru ca m-am distrat super mult si am reusit sa devin o versiune mai buna a mea in urma acestui program.

 3. Avatar
  Maia H
  04/02/2021

  M-a ajutat sa vorbesc mai cursiv cu persoanele din jurul meu, port mai des ce imi place mie. Cursul acesta m-a ajutat sa realizez ca valoarea mea este aceeasi si ca eu nu sunt notele mele.

 4. Avatar
  Stefan
  04/02/2021

  Am învățat să îmi exprim emoțiile și să pot vorbi cu ușurință și să îmi educ rabdarea .Ii mulțumesc mult lui SIM SIM și celorlalți care au putut să pot să îmi reglez greșelile❤️❤️

 5. Avatar
  Maia
  04/02/2021

  Sim este o persoană efectiv minunată
  Ea m-a făcut să îmi înțeleg valoarea și emoțiile .A fost singura persoană care m-a ajutat să mă împac eu cu mine. Pot să zic că am avut foarte multe probleme și DA din nou TOT Sim a fost persoana care m-a ajutat să trec peste toate .
  Te ador Sim Sim ,mi-ai schimbat viața💖
  Recomand acest program din tot sufletul <3

 6. Avatar
  Sara
  04/02/2021

  Intalnirile miau placut foarte mult si am invatat foarte multe lucruri. Da exemplu ca trebuie sa vorbesc clar si cu spatele drep. Nu conteaza cum arat sau ce simt. Nimic nu trebuie. Aceste intalniri au fost speciale si chiar as vrea sa merg in tabara

 7. Avatar
  Rebeca
  04/02/2021

  Pe mine m-a ajutat foarte mult acest curs deoarece am învățat că trebuie să îmi iubesc corpul așa cum e, că toți oamenii au aceeași valoare și că eu nu sunt notele mele și nici ceea ce spun alții că sunt.

 8. Avatar
  Neacsu Mihnea
  04/02/2021

  Consider că acest curs a avut trei beneficii-cheie:
  1. O eficiență sporită a muncii
  2. Ușurința de a-ți face prieteni
  3. Limbajele iubirii sunt utile

 9. Avatar
  Ruxandra-Grama Elena
  04/02/2021

  Am invatat: Sa fiu mai calma,sa ma iubesc si sa nu ma mai judec si ca toti vedem ori percepem o anumita situatie diferit!

 10. Avatar
  Mircea
  04/02/2021

  A fost ok, m-a ajutat sa am incredere in mine.
  Valoarea mea e aceeasi.

 11. Avatar
  Maia Sos
  04/02/2021

  Eu am invatat ca aplicatiile sunt doar niste emotii pe care le pot controla,si imi pot instala alte aplicatii si cele de care nu mai am nevoie mi le pot scoate daca imi spun anumite coduri.

 12. Avatar
  Simona
  23/02/2021

  Multumesc din suflet pentru tot ce ne inveti si pentru tot ce faci pentru copiii nostri si pentru noi.Anna te iubeste,e foarte bucuroasa ca a avut oportunitatea de a te cunoaste si de a lucra cu tine,si e hotarâta sa continue colaborarea cu tine,participând la toate cursurile si taberele ce le vei organiza!Te iubim!😘

 13. Avatar
  Lucian
  23/02/2021

  Bravo Sim! Ne inspiri și pe noi sa fim mai calzi si sa ne bucuram de copii noștri în fiecare zi.
  Te iubim! ❤️🌹

 14. Avatar
  Dite
  23/02/2021

  Zana buna Sim Sim,e asa fericit baiatul meu,imi demonstreaza ce a schimbat,invatat,ce iubeste ,ce mult asteapta sa va revedeti,ce mult vrea in tabara….Multumesc cerului bun ca ne-am intalnit!

 15. Avatar
  Ana Sos
  23/02/2021

  Mulțumesc pentru schimbarea în bine a fetelor mele, sunt foarte fericite pentru tabără și mentorat. Fetele te iubesc, te iubesc și eu, mă bucur că ne-am întâlnit și apreciez la tine deschiderea și sinceritatea.

 16. Avatar
  Magda
  23/02/2021

  Multumim din suflet. Sunt încântată de faptul că Maia este mai fericita si are mai multa incredere in ea. Am vazut o schimbare pozitivă , în felul în care vorbește, in faptul ca este mai vesela si se motivează si mobilizează mai usor. Trebuie să recunosc , am fost putin sceptică, m-am gândit că o sa fie grea apropierea, consideram on line ul ca o prăpastie. Pe parcurs mi-am dat seama ca a fost o alegere foarte buna , voi recomanda din suflet si altor părinți .
  Maia dorește mult să rămână în grup si sa te întâlnească în tabăra.
  Multumim inca o data pentru tot, am sa raman vesnic recunoscătoare pentru ca ai contribuit la fericirea copilului meu ❤

 17. Avatar
  Diana
  23/02/2021

  Multumesc Sim pentru tot binele care l-ai adus in vietile noastre. Dupa acest curs Edy vorbeste tare, clar, se uita in ochii oamenilor, a prins incredere in el, atat la scoala( orele online – raspu de clar, raspicat ,printre primii) ,dar si in relatie cu cei din jur. Multumim pentru premiu, a fost super surprins,cand a vazut. Binenteles ca ne dorim in fiecare marti seara sa participe, e o schimbare enorma ,sunt extrem de recunoscatoare si fericita. Te iubim si iti multumim amandoi

 18. Avatar
  Adriana
  23/02/2021

  Draga Sim Sim, iti multumim pentru implicare, Stefan are mai multa incredere in el si ne tranteste din cand in cand cate un “eu nu sunt notele mele” pe asa un ton, ca ma pufneste rasul! De unde era crispat si nervos, acum e mai detasat si le ia asa cum ar trebui. Cu seriozitate, dar fara drama. 🙂
  In alta ordine de idei, a participat la aproape toate sedintele din tura a doua, DE PLACERE!!!