De la disperare la bucurie

Ghid de supraviețuire când ai fost înșelat

coperta-sim-transparent-final_1.png

De la disperare la bucurie

Ghid de supraviețuire când ai fost înșelat

Trainer| Speaker | Psiholog

Despre dr. Simona Ciff

Simona este doctor în științele educației, psihoterapeut, trainer și coach. În cei 10 ani de experiență au participat la programele de inteligență emoțională peste 12 000 de persoane.

Pe Simona o găsești pe situl personal simonaciff.ro și poți urmări o parte din munca și proiectele în care se implică pe pasaportpentrusucces.ro.

Este specializată în inteligență emoțională și a dezvoltat mai multe programe pentru adolescenți și adulți. O poți întâlni în taberele cu adolescenții, la trainigurile cu adulții sau derulând un proiect de voluntariat pentru comunitate.

Câteva proiecte:

  • Relație de succes – program pentru cupluri
  • Părinte de succes – program de dezvoltare a relației părinte-copil
  • 4 PEACE – program antibullying în școli (a făcut parte din grupul de lucru al legii bullyingului)
  • Pașaport pentru Succes – programe de inteligență emoțională care se desfășoară sub formă de tabere, seminarii.
  • Programe de voluntariat: vezi simonaciff.ro

Capitole din carte

Cartea are 3 părți:

1. Ce e nevoie să știi despre infidelitate

2. Ce am nevoie să fac ca să mă vindec

3. Ce putem face pentru a proteja relația de infidelitate

Nu cred că mi se întâmplă tocmai mie

De ce înșeală oamenii?

Etapele vindecării

Ce să nu faci. Cele mai frecvente 12 greșeli

Există ieșire din nebunia asta?

Cum fac să dispară durerea?

Cum scap de imaginile din capul meu?

Cum trec peste furie, teamă, dezamăgire, tristețe?

Plec sau rămân?

Cum trăim cu ce s-a întâmplat

Cum îmi protejez relația de infidelitate

Cum se învață fidelitatea

9 tipare de infidelitate

Inscrie-te la Cursul de Infidelitate si vei primi gratuit aceasta carte

Adaugă la Informatii suplimentare codul "CARTEGRATUITA" cand plasezi comanda pentru Cursul de Infidelitate

Începe călătoria ta spre vindecare azi!

Ce spun cei care au citit cartea

” Sunt sfaturi extraordinare, pe care mi-aș fi dorit să le citesc înainte să se întâmple totul. Strategia ta de marketing ar trebui să targheteze pe absolut toată lumea. Eu nu m-am gândit niciodată (înainte să se întâmple) care sunt cauzele infideliatii si cum se petrec lucrurile de obicei. Simt că, dacă aș fi avut aceste informații, aș fi putut evita rezultatul de acum.” Laura E. 

Mi-a deschis ochii și mi-a liniștit sufletul. O recomand cu încredere celor care au inima frântă, dar ar trebui să fie o carte de căpătâi pentru toate persoanele aflate într-o relație. Cu siguranță lucrurile ar fi fost diferite dacă aș fi citit-o înainte și nu după despărțire. Mulțumesc cu recunoștință! Raluca L.

“Ca bărbat care a înșelat (dar nu vrea să înșele), cartea mi-a oferit o altă perspectivă. M-a ajutat să înțeleg ce este înșelatul și cum că sunt mai multe aspect, etc. Ceea ce m-a ajutat mult a fost conștientizarea faptului că există semne care, dacă nu sunt atent la ele, sunt un drum drept spre a înșela și a-mi distruge relația sau încrederea prietenei mele. Recomand cartea tuturor bărbaților. Dacă nu o citești pentru că vrei să schimbi ceva la tine, citește-o ca să îți înțelegi partenera.” Cosmin M.

“Este o cale de a ieși din ciclul de a înșela. Este o cale spre a te înțelege pe tine și spre a schimba patternurile (programele) din tine. Este o cale spre un eu mai plăcut, fidel. Cartea aceasta îți arată o cale și te ajută să te autoanalizezi, să te cunoști, să te accepți și să te iubești. Și nu doar îți arată calea, ci chiar sunt părți unde îți arată cum să pășești. Dar, îți lasă libertatea ca pasul să rămână la alegerea ta. Recomand aceasta carte tuturor, care au trecut prin a fi înșelați sau au înșelat, tuturor care se gândesc să înșele sau care doar doresc să cunoască mai bine acest aspect al omului. Această carte va fi o deschidere mentală și emoțională. Citește-o cu deschidere, așa cum am făcut eu. Decizia, însă, este a TA.” Daniel P.

“Cred ca ar trebui să te închidem într-o cameră și doar să scrii cărți:))) Cred că ar ajuta oamenii mult.” Andrei K.

”Ce îmi place cartea! Arată wow! Am citit până la 1 noaptea din carte și nu mă mai puteam opri. Este wow cartea! Pentru cei care au trecut prin asta este ca o carte de căpătâi. Dar este palpitanta tare!” Monica 

“In acele momente de intrebari si frustrari, consider ca oricine are nevoie de indrumare si incurajari. Atunci cand ne simtim tradati, cand se opreste lumea in loc, nimic nu mai are sens, luam decizii pe care ulterior le regretam sau pur si simplu nu ne servesc la nimic, doar ne ingreuneaza si mai mult suferinta.

Aceasta carte iti va raspunde la acele intrebari, de ce a facut-o si de ce treci tu prin asta! Mai mult vei intelege psihologia din spatele acelor decizii.

E o carte pe care o citesti usor si din care afli pas cu pas ce sa faci si ce sa nu faci!
Cum sa treci peste durere si sa te regasesti pe tine insuti!

Aceasta carte cred ca ar trebui citita de oricine, inselat sau nu, pentru ca de inteligenta emotionala in momente de criza avem nevoie cu totii!” Ana U.

“Alaturi de Simona acel drum, de la disperare la bucurie, e mai usor. Stiu, pentru ca eu am avut norocul sa o am alaturi in acele situatii!” Ana Ursa

“Facand abstractie de faptul ca o cunosc pe autoarea cartii si ma mandresc cu prietenia ei, si pot parea subiectiv, pot spune ca este o carte pe care am citit-o cap-coada, fara sa o las din mana.

E un ghid in care se impletesc experiente, inclusiv experienta personala a Simonei, cat si argumente teoretice a ceea ce se intampla in situatia in care esti inselat.

Chiar daca ai trecut sau ( inca) nu prin asemenea experienta este o carte utila si care ar fi indicat sa fie citita indiferent de varsta pentru ca in primul rand este o oportunitate de a invata sa te cunosti.

Mesajul cartii, pentru mine, este ” daca te iubesti nimic nu te poate dobori”. Si nu e vorba de narcisism, cat de iubirea auto-protectiva, care sa te apere de durere.

O recomand cu drag tuturor acelora care vor sa se iubeasca, sa invete ca nimic din ceea ce li se intampla nu ii poate dobori.” Alin Urcan

”Deși infidelitatea este peste tot în jur, noi ne facem că nu există și ne spunem că este despre alții. Până ni se întâmplă chiar nouă. Și fiind atât de nepregătiți să facem față ne lovește ca o furtună.

Șocul descoperirii că ai fost înșelat este ca o aruncare în gol fără parașută. Dacă citești cartea Simonei ajungi să accepți că orice relație are momente bune și momente mai grele, că oricând cineva poate să fie în circumstanțe în care să primeasca mai ușor afecțiune și validare de la altcineva.

Că poate face foarte ușor alegerea de a întinde mâna către așa zisa salvare, căci este atât de uman să vrei să fii fericit, să vrei mai mult de la viață. Dar dacă nimeni nu ți-a explicat niciodată de unde vin aceste nevoi și ce consecințe reale, pe termen lung au alegerile tale, riscul să te trezești până la urma și mai rănit decât erai este uriaș. Și aici este știință, statistică, nu vorbe spuse pe la colț, de radio șanț.

Faptul că acum a apărut o carte scrisă de un specialist român, adaptata situațiilor autohtone, este cred o mare șansă să scoatem capul din nisip, să privim în față realitatea acestui fenomen atât de real și de răspândit. Putem să ieșim din ignoranță și să învățăm să îi facem față.

Chiar cred că dacă știi ce tipuri de situații te expun la riscul de a înșela sau de a fi înșelat, poți face în așa fel încât să nu ajungi la marea suferință. Și pentru asta, cartea Simonei este o adevarată comoară!”

Monica Popescu

“Daca citeam cartea scrisa de Simona Ciff acum niste ani, ma scuteam de multa suferinta. Daca nu stateam cu capul in nisip, crezand in povesti cu printi care aduc fericire pe vecie, eram sigur mai atenta la realitate, la viata mea.

Pe propria mea piele am inteles ca relatia de cuplu este vie si provocarile sunt la tot pasul, iar daca nu stii sa ai grija de ea, suferinta bate la usa.

Este atat de usor sa intinzi mana dupa o fericire de moment, sa umpli un gol mai mare cu ceva atat de nou si plin de viata! Este atat de uman sa vrei sa fii fericit, incat a invata sa faci fata infidelitatii, cred ca este ceva atat de sanatos.

Cartea scrisa de Simona este o comoara in acest sens!” Monica Popescu

Începe călătoria ta spre vindecare azi!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *